2777
2789
شما باور نکن. اجبار نیست. من اگر میخواستم بگم سلطنتی هستم همون اول نمیگفتم من از خودم چیزی ندارم. نم ...

اره از یه هفته پیش هرروز داری میری😂😂😂نه برگرد تو رو خدا 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@mamanziba5     خواهش میکنم بیا

اتفاقا خیلی دوستش دارم داستانشم میخونم😜🥰🥰

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
من خیلی سرم شلوغه اتفاقی داستانش رو دیدم ونصف شبا میومدم میخوندم چون بنظرم واقعی بود واحساسش میکردم ...

بترکون تاپیکت رو

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
سارا جان واقعا برای من داستان زندگیت جالب بود احساس میکردم توی لحظه به لحظه ی زندگیت هستم چرا ادامه ...

عزیزمی🌹 نوشتن خاطرات را با اصرار دوستان شروع کردم و با ذوق مینوشتم، موقع های تنهایی م. میخواستم درددل کنم سبک بشم، متاسفانه تعدادی خیلی با من برخورد کردند. من هم سعی کردم بمونم اما نشد. هم بخاطر شرایط جسمانی که برام ایجاد شده و هم دلم طاقت این نامهربونی ها را نداره. اومده بودم سبک بشم اما متاسفانه بعضی ولم نکردند و......

ممنون عزیزم 🌹 نظر لطف شماست 😘😘😘

فدات گلم من توی نی نی سایت عضو نبودم داستانتونو میخوندم الانم که اومدم عضو شدم همچنان دارم ادامه میدم قسمت ۱۰۷😜🥰🥰🥰🥰🥰

متاسفانه اینجا خیلی ادم رو قضاوت بیجا میکنن ..یک درصد احتمال بدن این خانم حقیقت رو گفته ...منم   ...

ممنون عزیزم 🌹 بله متاسفانه زود قضاوت میکنن همدیگرو. به محض اینکه به چیزی که در ذهنشون هست، اشاره نشه ، شخص را مورد اهانت قرار میدن

منم اطرافم دیدم نه به این شدت ولی آدمایی که هرکدوم یکی از این خصلت هارو دارن و مجموعش توی خانواده شو ...

عزیزم خدا می‌دونه که من عین حقیقت را گفتم. حتی نخواستم خانواده خودم را بهتر جلوه بدم یا خودم رو صاحب ثروت. آخه زندگی غم انگیز من چی داره که بخوام به دروغ بگم؟؟

وقتی برات مهم نیست چ بهتر از تاپیک خارج بشی 

،😍😍😘😘🤗🤗وواایی 

خانمی خوبی چ سعادتی دارم خدایا تشکر 

الهی که هر جایین دلتون پر از آرامش و شادی باشه 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
وقتی کامل  نمیدونید، زود قضاوت نکنید 🌹

👍✌️

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست