2777
2789
عنوان

امشب هممون خونه مادر شوهرم بودیم بعد خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 119 پست
والا چی بگم  تا حالا دوهزار بار گفته منم جوابشو نمیدم فقط میخندم چون بزرگترن روم نمیشه حرفی بزن ...

خوب شاید تفاوت قدی دارین که بنظرش اونطور اومده با شما یکیه

به هرحال نه این حرفش نه رژ زدنش چیزی نیست که بخواد دغدغه ذهنی بشه بنظر من از بیکاریه که به این چبزا فکر مبکنی اون عشقش کشیده یه رژ زده تو نصف شبی داری تجزیه تحلیل میکنی برداشت میکنی ذهنتو پاک کن راحت بخواب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکمی روی اخلاقت کار کن .جدی میگم. شما اصلا موضوع تاپیکت گوشی نبود الان رسید به گوشی .از رژ زدن رسید ...

تو خوبی  عزیزم 🙃

بعدم قضیه گوشی روبرا این گفتم که دلیل رفتارشو بگم 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
شاید صورتش خسته بوده نخواسته خستگیشو انتقال بده رفته یه کم خودشو ریکاوری کرده 

احسنت 

منم گاهی اوقات خونه مامانم باشم زن داداشم سرزده بیاد میرم سریع لباسم و عوض میکنم و یه ته آرایش میکنمنه بخاطر اینکه بگم من خوشگلم یا تو خوشگلی یااینکه لباس و..... بع رخ بکشم 

برای اینکه ممکنه خونه مامانم یکم راحت بکردم ولی وقتی زنداداشم میاد من و مرتب و سر حال ببینه ودلش باز شه نه اینکه رنگ و رو رفته و.......

میخوام از دیدن همدیگه روحیه بگیریم نه اینکه وابریم!!!

پیداست این دوستمون سن وتجربه اش پایینه که همچین تصوراتی داره

خدا
خوب شاید تفاوت قدی دارین که بنظرش اونطور اومده با شما یکیه به هرحال نه این حرفش نه رژ زدنش چیزی نیس ...

قد من دوسانت بلندتره 

بیخیال حالا انگار گشت ارشادید من به جنبه فان گفتمش به کجا که نکشوندیدش

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏