من رفتم خونشون بعد تا منو دید یکم نشست بعد سوسکی پاشد رفت تو اتاق سرمه کشید و یه رژ صورتی سم هم زد یعنا خواستم منفجر شمااااا 😂 آخ چقدر دلم میخواست بهش بگم با اینام فرقی نکردی فقط سم تر شدی😂
پ.ن من آرایش نداشتم
همینایی که میگن قضاوت بده خودشون از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
من کلا وارد بحث نمیشم باهاشون چون هم بزرگترن ازم هم نمیخوام رومون تو روی هم باز شه و هم نمیخوام از چ ...
چون باهات مخالف بودیم و نظرمونو دادیم زخم خورده ایم ؟؟؟ لازم به ذکر ک بگم من یه دختر 20 سالم ک مجردم فقط قصدم این بود ک طرز فکرتو بهتر کنم تا خودت اذیت نشی و منفجر نشی کل زندگیتو نخوای حرص خواهر شوهر و مادرشوهر بخوری و اینکه مثل یه انسان خوب باشیم و هر رفتار شخصیو ملزم بر دلیل و قاعده قانونی نزاریم
ببین من خودم سالها سکوت کردم جلوی مادرسوهرم و خواهرشوهرم ولی گستاخ تر شدن...بچمو برده بودم پارک خواه ...
😂 دمت گرم
نه برا من بقیه خوبن فقط این یکی اینجوره اونم چون فکر میکنه من قراره از بحث خیانتش علیه اش استفاده کنم که من یه درصد هم همچین قصدی ندارم و واقعا بعد از اون روز هرچی دیدمو و شنیدم فراموش کردم بخاطر بچه هاش
همینایی که میگن قضاوت بده خودشون از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
این حساسیته که قفل گوشیت باز بمونه پشت سرت بلندش کنه بره سروقتش؟
یکمی روی اخلاقت کار کن .جدی میگم. شما اصلا موضوع تاپیکت گوشی نبود الان رسید به گوشی .از رژ زدن رسید به خیانت خواهر شوهر .مداوم هم اصرار به سن کم خودتو سن بالای بقیه .