2777
2789
عنوان

امشب هممون خونه مادر شوهرم بودیم بعد خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 119 پست
من کلا وارد بحث نمیشم باهاشون چون هم بزرگترن ازم هم نمیخوام رومون تو روی هم باز شه و هم نمیخوام از چ ...

چون باهات مخالف بودیم و نظرمونو دادیم زخم خورده ایم ؟؟؟ لازم به ذکر ک بگم من یه دختر 20 سالم ک مجردم فقط قصدم این بود ک طرز فکرتو بهتر کنم تا خودت اذیت نشی و منفجر نشی کل زندگیتو نخوای حرص خواهر شوهر و مادرشوهر بخوری و اینکه مثل یه انسان خوب باشیم و هر رفتار شخصیو ملزم بر دلیل و قاعده قانونی نزاریم 

ببین من خودم سالها سکوت کردم جلوی مادرسوهرم و خواهرشوهرم ولی گستاخ تر شدن...بچمو برده بودم پارک خواه ...

😂 دمت گرم 

نه برا من بقیه خوبن فقط این یکی اینجوره اونم چون فکر میکنه من قراره از بحث خیانتش علیه اش استفاده کنم که من یه درصد هم همچین قصدی ندارم و واقعا بعد از اون روز هرچی دیدمو و شنیدم فراموش کردم بخاطر بچه هاش

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم شما زیادی حساس شدی به ایشون. 

این حساسیته که قفل گوشیت باز بمونه پشت سرت بلندش کنه بره سروقتش؟

خب اولا شما اینا رو نکفتید فقط به رژ زدنشون گفتید خز. بعدم یعنی فقط شما قضیه خیانتشو متوجه شدی یا ب ...

از بین عروسا فقط من 

😂 دمت گرم  نه برا من بقیه خوبن فقط این یکی اینجوره اونم چون فکر میکنه من قراره از بحث خیانتش ...

خدا خیرت بده چقدر دلت پاکه

یه جوری بهش بفهمون خب به کسی نمیگی.نذار اذیت بشه بنده خدا😂

چون شما تو موقعیت من نیستید  این خانوم خیانت کرده به شوهرش و گندشم تو خانواده درومد از اون روز ...

ن بازم ربطی نداره 

هر چی فکر میکنم

البته عزیزم تو هنوز ۲۰ سالته جوونی افکارت این مدلیه یکم سنت بیشتر شه طرز فکرت عوض میشه

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎
چقدر به سنت نازیدی باباااااا باشه تو جوووووون اون پیر بالاخره اونم یک زمانی 20 ساله بوده تو هم ا ...

اره دلی که فکر دوتا بچش و یه شوهر بدبختو نمیکنه تو سن ۳۵ سالگی به فکر عشق بازی با دوستپسر مجردیش میوفته 

خدا خیرت بده چقدر دلت پاکه یه جوری بهش بفهمون خب به کسی نمیگی.نذار اذیت بشه بنده خدا😂

نمیخوام بحثو باهاش باز کنم که فکر کنه سرکوفتشو زدم بهش اما واقعا دوست دارم بدونه من فراموش کردم اگه خودش مدام نقطه ضعف نشون ندهو یادآوری نکنه

اینارو ولش حرکت سوسکی چه صیغه ای باز 🤪🤪

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

وای ادمو میترسونید من اصلا به این چیزا فکر نمیکنم شاید هزار بار هم انجام داده باشم یعنی خزم احساس خ ...

خیلی خزی 

خز خزییییی 🤨😎

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎
وای ادمو میترسونید من اصلا به این چیزا فکر نمیکنم شاید هزار بار هم انجام داده باشم یعنی خزم احساس خ ...

نه ایشون داستان داره تاپیکو بخون 

این حساسیته که قفل گوشیت باز بمونه پشت سرت بلندش کنه بره سروقتش؟

یکمی روی اخلاقت کار کن .جدی میگم. شما اصلا موضوع تاپیکت گوشی نبود الان رسید به گوشی .از رژ زدن رسید به خیانت خواهر شوهر .مداوم هم اصرار به سن کم خودتو سن بالای بقیه .