2777
2789
عنوان

پردرآمدترین شغل جهان 💰

163 بازدید | 4 پست

پردرآمدترین شغل جهان طبق آمارها رشته های مربوط به IT مثل برنامه نویسی ، مدیر سیستم ، شرکت های برنامه نویسی و .... هست

رتبه ی دوم برای رشته های مرتبط با پزشکی

کسانی که میخان خیلی سریع پیشرفت بکنند با تاثیر بالای گوشی های موبایل - اینترنت - فضای مجازی و ... میتونند از این فرصت استفاده کنند و سریعا به میلیارد ها دلار برسند بخاطر همین این یکی از مشاغلی هست که میلیاردهای دنیا از آن شروع کرده اند مثل ایلان ماسک - بیل گیتس - جف بیزوس - مارک زاکربرگ و ....

زمانی که سهام شرکت های فناوری مثل مایکروسافت و فیسبوک و ... از شرکت ها و کمپانی های عظیم ماشین سازی هم فراتر رفت مردم آمریکا دربه در به دنبال ایجاد استارتاپ بودن و همین مسئله در زمان کوتاهی باعث ایجاد حباب اقتصادی هم شد که بعدا رفع شد ....

ایران دقیقا در همون دورانه همه دارن شرکت های استارتاپی میزنن سایت ها زیاد شدن فروشگاه های اینترنتی داره روز به روز بیشتر میشه و ... دنیا دنیای پول دراوردنه 

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ی سوال میخاستم بپرسم ازتون اینکه من فرانت اند بلدم دارم پایتون یاد میگیرم اینکه بین دوراهی موند ...

سلام برای این موارد یه سری توضیحات و ویس آموزشی تو کانال تلگرامیم گذاشتم مخصوصا درباره ی کسایی که میرن سمت فرانت اند و ... بهتره اونا رو گوش بدید و مطالعه بکنید اینا رو متوجه میشید

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77