2777
2789
عنوان

کسی که چشم برزخیش باز باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 40 پست
عالم روحانی هم اثبات شده که وجود داره همونطور که وجود خداوند اثبات شده

چشم برزخی وجود نداره،همش توهم،خب من با خدا و معنویات کار ندارم،ولی اینچیزا رو نه،جهان‌ما ابعادش محدوده،کسی چشم برزخی داشته باشه پس باید بتونه آینده و‌گذشته رو هم ببینه که قطعا نمیتونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینا چه ربطی به چشم برزخی داشت؟چشم برزخی وجود نداره،پاسخ خود شما سوال شمارو نقض میکنه،شما میگی هو ...

یه سوال علم امروز با علم یه قرن پیش یکیه قطعا خیر پس علم محدوده و همیشه نمیشه به علم استناد کرد معجزه پیامبران هم بالاتر از علم هست پس چطور قبولش کردید

شما میگید هرچیزی که دیده نشه پس وجود نداره برا همون گفتم

نه من گفتم مغز آدمی قدرت دیدن چیزای ماورا نداره،چشم آدمم نمیتونه طول موجای متفاوت رو ببینه،اگه ماورا وجود داشته باشه و یه نیرو اونم فقط میتونن با یه سری ابزار خاص حس کنن،مثلا وجود روحو میتونن با یه سرای ابزار خاص و تکنیک خاص بفهمن

یه سوال علم امروز با علم یه قرن پیش یکیه قطعا خیر پس علم محدوده و همیشه نمیشه به علم استناد کرد معجز ...

خب پس ما الان دربارش بحث نمیکنیم،به عمر ماها قد نمیده پس صبر میکنیم هر وقت علم اثباتش کرد قبولش میکنیم

ببین عزیزم اینکه میگی نه چشم سومه نه چشم برزخی احتمال داره ایشون جن زده شده باشن و یا اسکیزوفرن بستگی داره به رفتارا و علائمشون 

اینکه میگین بیمارستان رفته و خوب نشده دلیل نمیشه بیماری نداشته باشه 

بیماریهای روانی شدید درمان نمیشن 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲