خانم هایی ک اطلاعات اگاهی دارن ...اگه کسی چشم برزخیش باز بشه ایا میشه دوباره بستش؟ی نفر میشناسم حرفای مشکوک میزد و الان از نظر روانی داغون شده ....باید طرف چیکار کنه خانوادش خیلی ناراحتن اگ چیزی میدونید بگید شاید کمکی شد....باید پیش چ کسی بره
ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
عالم روحانی هم اثبات شده که وجود داره همونطور که وجود خداوند اثبات شده
چشم برزخی وجود نداره،همش توهم،خب من با خدا و معنویات کار ندارم،ولی اینچیزا رو نه،جهانما ابعادش محدوده،کسی چشم برزخی داشته باشه پس باید بتونه آینده وگذشته رو هم ببینه که قطعا نمیتونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اینا چه ربطی به چشم برزخی داشت؟چشم برزخی وجود نداره،پاسخ خود شما سوال شمارو نقض میکنه،شما میگی هو ...
یه سوال علم امروز با علم یه قرن پیش یکیه قطعا خیر پس علم محدوده و همیشه نمیشه به علم استناد کرد معجزه پیامبران هم بالاتر از علم هست پس چطور قبولش کردید
شما میگید هرچیزی که دیده نشه پس وجود نداره برا همون گفتم
نه من گفتم مغز آدمی قدرت دیدن چیزای ماورا نداره،چشم آدمم نمیتونه طول موجای متفاوت رو ببینه،اگه ماورا وجود داشته باشه و یه نیرو اونم فقط میتونن با یه سری ابزار خاص حس کنن،مثلا وجود روحو میتونن با یه سرای ابزار خاص و تکنیک خاص بفهمن