خانم هایی ک اطلاعات اگاهی دارن ...اگه کسی چشم برزخیش باز بشه ایا میشه دوباره بستش؟ی نفر میشناسم حرفای مشکوک میزد و الان از نظر روانی داغون شده ....باید طرف چیکار کنه خانوادش خیلی ناراحتن اگ چیزی میدونید بگید شاید کمکی شد....باید پیش چ کسی بره
ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
بله الان ک فکر میکنم میگف من ۲۰۰ تا زن دارم از هر کدوم بچه دارم از این قبیل حرفا شب نمیخوابید تنهایی ...
خیلیا میگن چرا تو پرت ولی نیست ولی کار هر کسی ام نیست. آیت الله بهجت واقعاااا اینجور بود یکی از پسرای آشنامون رفت بود قم گفت گیر بودم بهش که نگاهم کنه سر بالا نکرده .... گفت خودم خبر داشتم چی تو دلم و چیکار کردم ...گفت فقط یه کلمه گفت برو اون کارایی که باید انجام بدی بده ....
کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...❤️🤲
اسمش چشم سومه. کسی که از راه های طبیعی یعنی دوری از اعمال منفی، پیشرفت شخصیتی و بالا بردن اگاهی و تمرینات متفاوت این چشم رو باز میکنه دیگه نمیشه بست اش چون باز شدن چشم سوم از راه مناسب یعنی فرد ارتعاش و اگاهی اش بالا رفته.
اون فردی هم که میگید دچار مشکل شده من درموردش اطلاعی ندارم که چی شده دقیقا
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
خیلیا میگن چرا تو پرت ولی نیست ولی کار هر کسی ام نیست. آیت الله بهجت واقعاااا اینجور بود یکی از پسرا ...
چشم برزخی برای هرکسی نیس آیت الله بهجت تمام عمرش درحال عبادت بوده و کسی که چشم برزخی داره قطعا لیاقتش رو هم داره و تاب و تحمل دیدن هر چیزی رو خداوند بهش میده
یعنی هرچیز که دیده نشه پس وجود نداره پس وجود خداوند و هوا و کلا مسائل مربوط به روح رو چجور باور میکن ...
خب اینا چه ربطی به چشم برزخی داشت؟چشم برزخی وجود نداره،پاسخ خود شما سوال شمارو نقض میکنه،شما میگی هوا وجود داره و دیده نمیشه،خب پس چشم عادی قادر به دیدن هوا نیست،ولی هوا از نظر علمی اثبات شده وجود داره،ولی چشم برزخی چی؟