2777
2789
عنوان

کسی که چشم برزخیش باز باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 40 پست
این حرف کجاش چشم برزخیه ،چشم برزخی یعنی چهره واقعی افراد یا بهتر بگم باطن افراد رو ببینی

عزیزم شاید میدید....من فقط گوشه ای از حرفاشو گفتم ن همشو

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
چشم برزخی وجود نداره،طول موج چیزایی که قابل دیدن با چشم عادی نیست فرق داره،همه ادمیم اگه یکی بتونه ب ...

یعنی هرچیز که دیده نشه پس وجود نداره پس وجود خداوند و هوا و کلا مسائل مربوط به روح رو چجور باور میکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا هست؟هر شهری داره؟

کسی که تو این زمینه تخصص داره

باید بگردن یکیو پیدا کنن که هم علمشو داره هم مطمئن

من یکیو میشناسم البته متخصص طب سنتی،ولی استاد متافیزیک هم هست،به اسم محمد فشارکی،شاید بدردتون خورد

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

بله الان ک فکر میکنم میگف من ۲۰۰ تا زن دارم از هر کدوم بچه دارم از این قبیل حرفا شب نمیخوابید تنهایی ...

خیلیا میگن چرا تو پرت ولی نیست ولی کار هر کسی ام نیست. آیت الله بهجت واقعاااا اینجور بود یکی از پسرای آشنامون رفت بود قم گفت گیر بودم بهش که نگاهم کنه سر بالا نکرده .... گفت خودم خبر داشتم چی تو دلم و چیکار کردم ...گفت فقط یه کلمه گفت برو اون کارایی که باید انجام بدی بده ....

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
چشم برزخی داشته باش یعنی به حدی از ایمان رسیده که تاب و تحمل دیدن همه چیو داشته باش احتمالا اون شخص ...

عزیزم من فقط احتمال دادم 

اسمش چشم سومه. کسی که از راه های طبیعی یعنی دوری از اعمال منفی، پیشرفت شخصیتی و بالا بردن اگاهی و تمرینات متفاوت این چشم رو باز میکنه دیگه نمیشه بست اش چون باز شدن چشم سوم از راه مناسب یعنی فرد ارتعاش و اگاهی اش بالا رفته. 

اون فردی هم که میگید دچار مشکل شده من درموردش اطلاعی ندارم که چی شده دقیقا 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
خیلیا میگن چرا تو پرت ولی نیست ولی کار هر کسی ام نیست. آیت الله بهجت واقعاااا اینجور بود یکی از پسرا ...

چشم برزخی برای هرکسی نیس آیت الله بهجت تمام عمرش درحال عبادت بوده و کسی که چشم برزخی داره قطعا لیاقتش رو هم داره و تاب و تحمل دیدن هر چیزی رو خداوند بهش میده 

اسمش چشم سومه. کسی که از راه های طبیعی یعنی دوری از اعمال منفی، پیشرفت شخصیتی و بالا بردن اگاهی و تم ...

من فکردم شیاطینو میبینه ک شبا نمیخوابید صدا های عجیب میداد حرفای عجیب تر ....کتاب هم نوشته البته من نخوندم کتابشو 

چشم برزخی برای هرکسی نیس آیت الله بهجت تمام عمرش درحال عبادت بوده و کسی که چشم برزخی داره قطعا لیاقت ...

آره منم میگم دروغ نیس. 

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
یعنی هرچیز که دیده نشه پس وجود نداره پس وجود خداوند و هوا و کلا مسائل مربوط به روح رو چجور باور میکن ...

خب اینا چه ربطی به چشم برزخی داشت؟چشم برزخی وجود نداره،پاسخ خود شما سوال شمارو نقض میکنه،شما میگی هوا وجود داره و دیده نمیشه،خب پس چشم عادی قادر به دیدن هوا نیست،ولی هوا از نظر علمی اثبات شده وجود داره،ولی چشم برزخی چی؟

من فکردم شیاطینو میبینه ک شبا نمیخوابید صدا های عجیب میداد حرفای عجیب تر ....کتاب هم نوشته البته من ...

آیت الله بهجت زندگی کاملا عادی داشتن و چیزهایی که شما میگین هیچ کدوم در ایشون وجود نداشته هر چیزی که هست چشم برزخی نیس مطمن باش

کسی که تو این زمینه تخصص داره باید بگردن یکیو پیدا کنن که هم علمشو داره هم مطمئن من یکیو میشناس ...

کدوم شهره؟