2777
2789
عنوان

بچها زنداییم اسم بچه شو گذاشته حوا 🙁🤕🤐🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 6663 بازدید | 185 پست

سلیقه اسم برا هر کس فرق میکنه 

منم عموم ده سال پیش اسم دخترش معصومه گذاشت

همه فامیل گفتن زشته قدیمی نزار 

نمیشه تو کار کسی دخالت کرد اصل خودشونن که راضین بچم بزرگ شد راضی نبود بره عوض کنه خوب

بِنگَر و بِشنو ،بِگذَرو بِه شو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر پستتون به دلم نشست❤️

❤️❤️❤️❤️❤️

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بعضیا موقع انتخاب اسم میخوان یه اسمی انتخاب کنن که چشم فامیل رو در بیارن دوستم اسم پسرشو گذاشت شنتی ...

وای قربون امضات فقط همه اومدن گفتن بمن چ بتو چه ب ما چه..هیچکی بدون جبهه نظر نداد ک قدیمی هست یا ن این اسم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
عزیزم برادرم یک سالشه ...

عزیزم شاید تو عرف محل زندگی شما مهم نباشه ولی من مطمئنم این پشیمون میشه از این اسم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
عزیزم برادرم یک سالشه ...

عزیزم اخه چرا صولت بین این همه اسم؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

از نظر منم حوا درسته اسم قدیمییه ولی اصلا زشت نیست.در مقابل ی سری اسمای جدید ک واقعا نمیشه تشخیص داد دختره یا پسر خیلی قشنگه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
عزیزم شما چن سالته؟؟ احساس میکنم کم سن هستی این حرفاتم تحت تاثیر حرفای مادرت باشه.خودتون که بچه داری ...

عزیزم من۳۳ هستم همسن زنداییم هستم مادرم هم هیچ حرفی نزده ک تحت تاثیر قرار بگیرم🙁🙁چون اینچیزا دور برم دیدم مطمئنم ک پشیمون میشه 

وای ب شما چ مربوط ینی چی الان دیگه همتون روشنفکر شدین حالا تو خانواده خودتون همچین چیزی پیش بیاد زمی ...

والا اسمش خیلی قشنگه...

دلیل تمسخر دیگران به این اسم زیبا فقط و فقط دلیل فقر فرهنگی زیادشون میتونه باشه پس شما نگران افکار و تمسخر این جور افراد عقب افتاده ای نباش... حتی اگه اسم زیبایی هم نبود به کسی ربط نداشت 

اصلا چرا میگین اسم باید امروزی باشه من الان اسمم شهناز هست اسم بدیه من خجالت نمی کشم اصلا  اسم ...

چه اسم قشنگی....افرین ب پدرمادرت.خودتم اصلا به طرز نوشتنت نمیاد ۱۵ ساله باشی.افرین ب تربیتت❤بهت تبریک‌میگم گلم

شما خب،نباید خجالت بکشی...اما به شدددت موافقم که اسم باید با دوره هماهنگ باشه...درسته که مادره و حق ...

بخدا ده ساله زنداییمه عین کف دست میشناسمش فوق العاده دم دمی مزاجه با داییم خیلی لج بود سر اسم بچه اولشون چون داییم رفت شناسنامه یچی گرفت واین یچی دیگه گذاشت تا ۷ سالگی بچه مارو مجبور میکرد ک شما دیگه اسم شناسنامه ای بچه رو صداش کنین ینی رو مغز ما بود آخه مگه ما مسخرشیم؟

اونی که کمبود داره تویی که 🤣دقیقا انقدر زخم خورده ای که عقده هاتو تو مجازی میریزی چون میدونی اگه تو ...

اتفاقا ازم نظر خواست و گفتم صادقانه بهش گفت داییت اولی رو گذاشته اینو من باید بزارم تا دلم خنک شه..شما فکر کنم فشارت مغزت خیلی بالاست ک بجای نظر دادن میری تاپیک طرف رو میخونی ک بگی برو قالیبافی کن معلومه ک میرم ب کارم میرسم خدا شفات بده🤣

عزیزم من۳۳ هستم همسن زنداییم هستم مادرم هم هیچ حرفی نزده ک تحت تاثیر قرار بگیرم🙁🙁چون اینچیزا دور ب ...

خب پس هر کی مسخره کرد بزن تو دهنش بگو چرا خیلیم اسم خوبیه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است