2777
2789
عنوان

بچها زنداییم اسم بچه شو گذاشته حوا 🙁🤕🤐🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 6657 بازدید | 185 پست
اخی الهی بمیرم  فوضولی رو ربط دادین به دلسوزی تازه ورقو برگردوندین که ما مقصریم😂👏🏻

اینم از فضولیت بود که ریپلایم کردی دیدی گفتم 😅😅😅😅

به ما چه، به تو چه (حرف خودتون)🤣🤣🤣🤣🤣

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
چه حسودی عزیزم مگه آدم خونه داییش چقدر میره که بخواد حسودیشونو کنه من به جون بچه هام از وقتی کرونا ا ...

اینجور که شما ها حرف میزنید انگار ادم حتی نمیتونه احساساتشو پیش یه مشت ادم غریبه مطرح کنه، من نمیدونم مطرح کردن یه مسیله چه ربطی به فضولی داره که یه عده میگن به شما چه، به ما چه...

من حرفم اینه، ادم تو فضای مجازی نمیتونه حتی یه حرفی بزنه سریع بهش میگن به تو چه؟ کاش یاد بگیریم هر جمله به اصطلاح باکلاسی رو کجا و کی استفاده کنیم این خیلی مهمه واِلا منم اصلا با عمو و داییام ارتباط انچنانی ندارم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما اگه ازتون نظر خواستن می تونی خیلی محترمانه نظرتون بگی نه اینکه عصاب خودتو خورد کنی حرص بخوری گلم بچه شون بهتره زیادی ایراد نگیری ازشون شاید برگشتن چیزی بهت گفتن برا خودت میگم عزیزم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

کلا بهتره ادم خودشو درگیر مشگلات دیگران نکنه گلم هرچی دوست داشت بچه شو صدا بزن شاید ایراد بگیری یا به حرفش گوش ندی باعث دلخوری بشه و باهاتون کات کنن گلم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم