2777
2789
عنوان

دلم میخواد از شوهرم جدا بشم

358 بازدید | 27 پست

خونوادش با ازدواج ما مخالف بودن مخصوصا مادرش همه رو پر میگرد علیه من 

ما ازدواج کردیم یعنی فقط یک عقد ساده توی محضر البته

یکسال منتظر موندیم که راضی بشن اما نشدن 

بعدم یکسری لوازم دم دستی خریدیم و زندگیمونو شروع کردیم 

الان بعد از چند سال میگم من دلم مجلس میخواست لطفا اونایی که میخان فاز منفی بدن نظر ندن 

هیچ جوره نمیتونم خودمو راضی کنم که شوهرم برام مجلس نگرفت اون زمان پول نداشت یعنی ی مقدار پس انداز داشت که دست ماددش بود بهش نمیداد 

الان هر عروسی ای که میرم فقط از اول تا اخر مجلس تو دلم گریه میکنم و حسرت میخورم از شوهرم بدم اومده اخه مردم هزار جور قرض میکنن اما شوهرم همش میگفت نه من از کسی قرض نمیکنم بخاطر مجلس 

الان همش فکرم اینه ازش جدا بشم 

یه مجلس ارزش نداره بشین زندگیتو بکن

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر عروسی که همه فامیلا بیان بخورن آخر هم کلی حرف پشت سرتون بزنن؟ چقدر بچه ای اسی چند سالته

نهایت شوهرتو راضی کن برو آتلیه لباس عروس بپوش عکس بگیر کلیپ بگیر ولی اینکه بدی فامیلا بخورن عمرا

حتما جدا بشو، مرد بدبخت نکن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

وقتی به این سختی بهش رسیدی چرا بخاطر عروسی میخوای جدا بشی. نهایت برو یه لباس کرایه کن مراسم سالگرد بگیر یا آتلیه برو عکس بگیر.

باور کن من خیلی برام مهم بود الان بعد ۱۴ سال برام هیچ اهمیتی نداره حتی فیلم عروسیمون رو فقط چند بار همون اول ازدواج دیدم.

شما دلتون این زندگی نمیخواد پس خودتون و شوهرتون فریب ندین تکلیف خودتون روشن کنید نمونین توافقی جدابشین خیلی با ارزش هست اینک فریب بدین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

فکر به گذشته چه دردی رو دوا می‌کنه ؟نمیتپنی به سالگرد جشن بگیری واسه خودت و چندتا از اطرافیانت؟ من ب ...

اصلا ففط داره مغز منو شب و روز میخوزه این موضوع 

الان میبینم فامیلای شوهرم خودشونو توی قرض میندازن تا اون باغ و مراسمی که دختره میخان رو براش فراهم کنن بعد میگم من چقد احمق بودم که انقد مراعات کردم 

تا حالا تو دلت گریه کردی؟ از اول عروسیا میرم تا اخر گریه میکنم