2777
2789

چند روزیه بی حوصله اس و اعصتبش خورده کارش زیاد شده مشکل مالی پیدا کردیم درگیره خیلی 

منم سعی کردم خیلی گیر بهش ندم ولی کوچکترین مسئله ایی پیش میاد عصبی میشه نق میزنه و گاهی تا فحشم میره اکثرا هم تو گوشی خودشو مشغول میکنه یا فیلم میبینه کم حرف شده اعصابمو بهم ریخته چند وقتع الانم دوسه روزه که کلا عصبانیه و هی دعوا میکنه منم حرف نمیزنم خودش میاد جلو یه حرفی میزنه اما دوساعت بعد دوباره ..دیشبم الکی بحثمون شد من دیگه حرف نزدم صبح پیام داده عدرخواهی کرده و گفته که مقصره 

حالا موندم وقتی اومد چطور برخورد کنم سرد باشم معمولی باشم خیلی گرم و صمیمی باشم ؟

به روش بیارم یا ول کنم؟

خستم کرده خیلی از دستش عصبیم سه چهارروزه حالمونو گرفته 

لایک نکنین لطفا 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه واقعا تواین شرایطی ک الان هستیم مردا خیلی گناه دارن باید هواشونو داشت اما اصن این همه بدرفتاریش باشما توجیحی نداره.الانم شما شوهر خودتو بهتر میشناسی اگه میدونی باخوش رفتاریت بدعادتش نمیکنی اشکالی نداره اینم میگذره یکم باهاش بهتر باش اما اگ میدونی بدعادت میشه حتما باهاش صحبت کن بگو میدونم شرایطمون چطوره اما تو تنها نیستی منم دارم اذیت میشم و...

آره عزیزم آشتی کن  بچوک عذرخواهی کرده دیگه ولی یادت باشه پروش نکنی که هی هرچی دلش بخواد بهت بگ ...

آره از همین میترسم میخوام صمیمی شم میگم راحت فک نکنه هر وقت خواست دادو بیداد کنه و بعدم یه عدرخواهی تموم شه بره 

لایک نکنین لطفا 😊
اول اینکه واقعا تواین شرایطی ک الان هستیم مردا خیلی گناه دارن باید هواشونو داشت اما اصن این همه بدرف ...

تا یه هفته پیش تا من میگفتم چیزی دلداری میداد یا قبول نمیکرد میگفت یکم صبر کن الان خودش بدتر شده عصبی همه اش ..

منم خیلی راه میام باهاش اما سر هر چیزی دعوا و قشقرق راه می اندازه بدم میاد 

لایک نکنین لطفا 😊
غذای خوب درست کن  وقتی اومد خیلی باهاش گرم بگیر  مشکلاتش زیاد شده  از نظر مالی&nbs ...

آره خب خیلی مشکلات داریم خودمم حالم بده ولی دیگه دعوامونم اضافه شه که فایده نداره صبحا پامیشه میگه سر چی دعوامون شد بهش میگم خودش تعجب میکنه 

اما نمیدونم چرا از سر کار میاد دوباره شرو میکنه

لایک نکنین لطفا 😊
من شاغلم و تایم کاری بالایی دارم کاملا درک میکنمش بخدا. میرسم خونه جنازه ام وقتی کسی حرف میزنه باهام ...

ممنون که گفتی.

شوهر منم تایم کادیش خیلی زیاده الان بیشترم شده بخاطر شرایط مالیمون .

البته من گیر نمیدم سعی کردم درکش کنم ولی خب یهو سر چیز الکی حرص منو در میاره میدونم  از بی حوصلگی و خستگیه ولی دیگه ناراحت میشم.

لایک نکنین لطفا 😊

شما سعی کن رفتارت خوب باشه اما کمی سر سنگین تر از همیشه باش بزار شوهرت متوجه بشه که تو مسئول پیش اومدن مشکلات کاریش نیستی و وقتی اذیتت میکنه و یا به قول خودت فحش میده نمیتونه با یه عذر خواهی کردن سر و تهش رو هم بیاره ولی حواست به اینم باشه که اگه دوباره عذر خواهی کرد سخت نگیر و ببخش که نشی یه مشکل رو همه مشکلاتش 

حد وسط باش نه اونقد گرم که فک کنه میتونه بازم کارشو تکرار کنه نه اونقد سرد که بدتر گرفته و عصبی بشه 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶