2777
2789
عنوان

برنامه روزانه و هفتگی و... تون برای تلاوت قرآن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرشب واقعه میخونم هرروز هم حوصلم بکشه یه سوره میخونم ازاول سال این سومین باره ک دارم قرآن وختم میکنم ...

هر شب سوره واقعه می خوونید حفظ نشدید ؟ 

ختم قرآن تون که تقریبا روی برنامه تون پیش رفته نصف سال تقریبا تموم شده شما هم نصف چیزی که می خواستید پیش رفتید .

هر شب سوره واقعه می خوونید حفظ نشدید ؟  ختم قرآن تون که تقریبا روی برنامه تون پیش رفته نصف سال ...

دوصفحه فقط حفظ شدم دوصفحه دیگشو نصفه بلدم مثلا یه آیه رو میگم آیه بعدی باید نگاه کنم

هر شب سوره واقعه می خوونید حفظ نشدید ؟  ختم قرآن تون که تقریبا روی برنامه تون پیش رفته نصف سال ...

ن دیگه از ختم سوم فقط ۶جز خوندم بقیش مونده ک تا آخر مهر فککنم طول بکشه

سلام ، احسنت . توفیقاتتون  مستدام  باد.

خواندن سوره کهف هرجمعه وسوره دخان شب جمعه خواندن سوره یس هرروزیکبارصبح ویکبارشب خواندن درودشریف درشب وروزجمعه خیلی تاکیدشده وفوایدزیادی داره

من واقعه برای روزی میخونم هرشب ....یس چرا هرروز میخونید؟

اگه صبح بخونی تاشب برات ازهرچیزی کفایت میکنداگه شب بخونی تاصبح کفایت میکند راستی سوره ملک والم سجده هرشب بخونی نجات دهنده ازعذاب قبرهست

سوره ياسينو حفظم الحمدلله هر روز روزى يكى دو تا مى خونم

هر روز يك جزء گاهى دو جزء قرآن مى خونم.ثوابش براى چهارده معصوم 

مثلا اولين قرآنى كه شروع كردم به خواندن هديه به پيغمبر و بعد خانم  فاطمه زهرا و امام على و ....الان رسيدم به امام رضا (ع)امروز جء ١٦رو خوندم .اية الكرسى هم روزى پنج شش تا حداقل مى خونم

تو گروه هاى ختم قران گاهاً ختم سوره حشر و مزمل و از اين دست ختومات بر مى دارم

ان شاءالله خداوند به كرمش از همه بپذيره از منم اين قليل رو بپذيره

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
سوره ياسينو حفظم الحمدلله هر روز روزى يكى دو تا مى خونم هر روز يك جزء گاهى دو جزء قرآن مى خونم.ثواب ...

احسنت، توفیقتون مستدام. 

چقدر زمان می بره ازتون جزء خوانی روزانه ؟ به تفسیر و معانی هم دقت می کنید؟ 

احسنت، توفیقتون مستدام.  چقدر زمان می بره ازتون جزء خوانی روزانه ؟ به تفسیر و معانی هم دقت می ...

جزء خوانى اگه يك جزء بخونم ٢٤دقيقه اگه بخوام دو جزء بخونم دو بار وقت مى ذارم

به معانى بعضاً توجه دارم مثلا گاهى جايى از ايات رو با معنى مى خوانم ولى عمدتاً جزء حوانى دارم

ان شاءالله آخرين  قرانو كه هديه كردم به امام زمان ان شاءالله مى خوام دوباره شروع كنم با معنى بخوانم ى جزء بخونم و در نوبت بعدى در همان روز معانيشو بخونم

البته ناگفته نماند كه وقتى هم كار خونه انجام ميدم دوست دارم چيزى هم گوش بدم كه سوره بقره رو مى ذارم و گوشى ميديم با بچه ها و در عين حال به كارهامون هم مى رسيم