2777
2789
عنوان

برنامه روزانه و هفتگی و... تون برای تلاوت قرآن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 44 پست
جزء خوانى اگه يك جزء بخونم ٢٤دقيقه اگه بخوام دو جزء بخونم دو بار وقت مى ذارم به معانى بعضاً توجه دا ...

خیلی سریع می خووونید ۲۴ دقیقه ای خیلی سخت می شه، برای من که نشدنیه. 

خیلی سریع می خووونید ۲۴ دقیقه ای خیلی سخت می شه، برای من که نشدنیه. 

ديگه الحمدلله مأنوس شدم و راحت تره برام خوندن قرآن ضمن اينكه از كودكى بسيار در كلاس هاى قرآنى به لطف پدر و مادرم شركت مى كرديم 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزء سى رو هم به جزء سوره نبا و عبس حفظيم 

از كودكى از وقتى خودمو مى شناسم يادمه بابام بهمون مى گفت جزء سى روز حفظ كنيد و ما حفظ مى كرديم و مى خونديم براى بابا

جزء سى رو هم به جزء سوره نبا و عبس حفظيم  از كودكى از وقتى خودمو مى شناسم يادمه بابام بهمون مى ...

سوره ی نبا و عبس که هم آیات کمی دارن هم ساده است آیاتش شما که انقدر مانوسید با قرآن راحت می تونید حفظ شون کنید .

سوره ی نبا و عبس که هم آیات کمی دارن هم ساده است آیاتش شما که انقدر مانوسید با قرآن راحت می تونید حف ...

بله 

ولى در هر سوره كه مداومت كنه آدم زودتر مى تونه حفظ كنه 

بيست روز دعاى يا من تُحل رو بعد از نماز هاى يوميه مى خواندم 

الان كاملا حفظم 

چله سوره مزمل يكى دوبار برداشتم الان حفظم

و ختم سوره حشر و ملك هم ،تقريبا حفظم 

بيشتر جاهاشونو

متاسفانه فقط ماه رمضان

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

آیه الکرسی

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

بنظرم روزی یک صفحه هم که بخونیم برکت عجیبی بطور محسوس زندگیمون رو فرا میگیره

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بنظرم خوندن قرآن روسخت نکنید

یعنی ی قرآن جیبی داشته باشیمتو کیف

تو مترو اتوبوس تاکسی هرجا ب جای چک کردن این کانال و اون کانال یک صفحه قرآن بخونیم

اتفاقاً وقتی دستمون قرآن ببینن بقیه هم ترغیب میشن ی تلنگری ب یکی خورده بشه و ی آیه هم بخونه ثوابش ب شما هم میرسه

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

معمولا هر روز قبل از خواب 2 صفحه میخونم. عموم هر روز سوره واقعه رو میخوندن و دوس داشتن، شبای جمعه سوره واقعه رو برای ایشون میخونم. پدر همسرمم سوره مریم دوس داشتن برای ایشونم سوره مریم میخونم. 

خودم مسبحات خیلی دوس دارم. زمان مجردیم هرشب قبل خواب میخوندم

این سو کشان سوی خوشان, ان سوکشان با ناخوشان.یا بشکند یا بگذرد کشتی در این سیلاب ها.....

ما خانوادگی هرروز نفری یه صفحه قرآن میخونیم

البته از وقتی محرم شروع شد، نفری نصف صفحه میخونیم و بعدش زیارت عاشورا میخونیم

شبهای جمعه هم سوره جمعه رو میخونیم

من خودم از سوره نجم خیلی خوشم میاد، بنظرم یجورایی اسرار آمیزه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.