2777
2789
عنوان

کیا حلقه زدن ....لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 6869 بازدید | 57 پست
برا منم دوبل لاینه خیلی راحت نیم تا یکساعت میزنم و نمیزارم بیوفته فقط یه چیزی که هست فقط به سمت چپ م ...

نمیدونم عزیزم

من یروز چپ میزنم یروز راست

خب برعکسم بزن.دوبار تمرین کنی یادمیگیری.کاری نداره

راستی پاهاتو چقدر باز میکنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکم فقط تغذیه درست

تغذیم خوبه خداروشکر خیییییلی شکمم گنده بود الان ا بالا تخت شد فقط زیر شکم و پهلوم موند حلقه گرفتم ک اینا رو اب کنم...خدا کنه نتیجه بگیرم

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
نمیدونم عزیزم من یروز چپ میزنم یروز راست خب برعکسم بزن.دوبار تمرین کنی یادمیگیری.کاری نداره راستی ...

اصلا نمیتونم به راست بچرخونم 🥺🤧سختمه

پاهامُ اندازه عرض شانه باز میکنم بعضی وقتاام پای راستمُ کمی جلوتر میزارم

💕
عزیزم ولش نکن همینکه هی دو دیقه میزنی و ولش میکنی باعث میشه بدتر دردت بگیره اونجوری بدنت عادت نمیک ...

اخه دردش واقعا خیلیه...میترسم راهی بیمارستان بشم😂میشه کمرمو ببندم با روسریی یا مثلا گن بپوشم و حلقه بزنم؟؟ک دردشو کمتر حس کنم

ارهههههه من الان نمیتونم رو پهلو بخوابم

برا من از این سنگینا بود که سر ژله ای داشت. بخدا اصلا یه دردی تو دلم پیچید که تا برسم بیمارستان مردم و زنده شدم. اخرشم چندین دوز مسکن زدن تا اروم گرفتم

برای ارامش زندگی و حاجتم یه صلوات بفرستین... خدایااااا شکرت منم مامان شدم. خودت نگهدار و مواظب تو دلیم باش.
اصلا نمیتونم به راست بچرخونم 🥺🤧سختمه پاهامُ اندازه عرض شانه باز میکنم بعضی وقتاام پای راستمُ کمی ...

تمرین کن بتونی

ولی خب یکطرفه هم که بزنی اگه به دو تا پهلوهات ضربه بزنی مشکلی نداره

من تا یکسال فقط به راست میچرخوندم.کجم نشده بودم😂

صاف وایسا حلقه رو بزن به دوطرفت

گوش نکن به این حرفا هیچ ضرری نداره من یه مدت با روزی نیم ساعت حلقه و یک ساعت تردمیل توو ۴۰ روز ۱۲ کی ...

رژیم نداشتی؟

برای ارامش زندگی و حاجتم یه صلوات بفرستین... خدایااااا شکرت منم مامان شدم. خودت نگهدار و مواظب تو دلیم باش.
برا من از این سنگینا بود که سر ژله ای داشت. بخدا اصلا یه دردی تو دلم پیچید که تا برسم بیمارستان مردم ...

منم دورش توپای ژله ایی داره خیلیم درد داره ولی خب کم کم میزنم ک عادت کنم یهو زیاد نمیزنم

منم دورش توپای ژله ایی داره خیلیم درد داره ولی خب کم کم میزنم ک عادت کنم یهو زیاد نمیزنم

اره عزیزم اینا خیلی چربی سوزیشون بهتره‌ ایشالا که نتیجه بگیری از تایم کم شروع کن