2777
2789
عنوان

کیا حلقه زدن ....لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 6869 بازدید | 57 پست
پ چرا تو باشگاه میدن ک بزنیم...طنابم میگن افتادگی رحم‌میاره ولی من ک میرفتم دکتر تغذیه و مشاور ورزشی ...

گوش نکن به این حرفا هیچ ضرری نداره من یه مدت با روزی نیم ساعت حلقه و یک ساعت تردمیل توو ۴۰ روز ۱۲ کیلو وزن کم کردم بعد رفتم دکتر و سونو منی که پلیکیست شدید بودم خوب شده بودم

💕
دراز نشست ک میرم خیلی سرگیجه میگیرم...کلا ورزش ک میکردم حالت تهوع و سرگیجه میگرفتم.....قبل بارداریم ...

کم خونی

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دراز نشست ک میرم خیلی سرگیجه میگیرم...کلا ورزش ک میکردم حالت تهوع و سرگیجه میگرفتم.....قبل بارداریم ...

قد و وزن چقدره

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
برای زیر شکم دراز نشست عالیه و یه حرکت دیگه که اسمش یادم نیس 

خیلی این حرکت سخته لامصب😑😑😑

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
اخه بلد نیستم رو زیر شکم‌تنظیمش کنم ...من روزی پنج دقیقه هم‌نمیتونم بزنم خیلی درد داره...روزی ۲ ۳بار ...

عادت میکنی اولشه.بعدا اصلا حسش نمیکنی ریگه

من دوساله میزنم.

اولاش کلا کبود و سیاه شده بودم😂😂

الان حلقه دوبل دولاین میزنم بازم چیزی حس نمیکنم.

حلقه ت چیه؟ژله ای

گوش نکن به این حرفا هیچ ضرری نداره من یه مدت با روزی نیم ساعت حلقه و یک ساعت تردمیل توو ۴۰ روز ۱۲ کی ...

ورزش حرف اول رو تو سلامتی میزنه 

دوستم بعد دوسال و نیم جنگیدن با سرطان و دوچرخه سواری در سهرهای مختلف بلاخره سرطان رو شکست داد

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
عادت میکنی اولشه.بعدا اصلا حسش نمیکنی ریگه من دوساله میزنم. اولاش کلا کبود و سیاه شده بودم😂😂 ال ...

وای خدا کنه منم زود عادت کنم...واقعا دردش افتضاحه...حلقم تن زیپ هستش

خیلی این حرکت سخته لامصب😑😑😑

از تایم کم شروع کن ولی وقتی بدنت شروع به لرزیدن کرد کمی بعد ازاد شو 

عادت میکنی اولشه.بعدا اصلا حسش نمیکنی ریگه من دوساله میزنم. اولاش کلا کبود و سیاه شده بودم😂😂 ال ...

برا منم دوبل لاینه خیلی راحت نیم تا یکساعت میزنم و نمیزارم بیوفته فقط یه چیزی که هست فقط به سمت چپ میتونم بزنم و سمت راست نه احتمالش هست پهلوهام تا به تا بشه ؟

💕
گوش نکن به این حرفا هیچ ضرری نداره من یه مدت با روزی نیم ساعت حلقه و یک ساعت تردمیل توو ۴۰ روز ۱۲ کی ...

واقعاااا چ خوببببب😍خدا کنه من تو ی ماه کمرم باریک بشه لاقل روحیه بگیرم ادامه بدم

وای خدا کنه منم زود عادت کنم...واقعا دردش افتضاحه...حلقم تن زیپ هستش

عزیزم ولش نکن

همینکه هی دو دیقه میزنی و ولش میکنی باعث میشه بدتر دردت بگیره

اونجوری بدنت عادت نمیکنه

یبار ده دقیقه بزن بعد چهارپنج روز نزن تا کبودیات خوب بشه.بعد دیگه شروع کن.دیگه کبودم نمیشی