2777
2789
عنوان

کیا حلقه زدن ....لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 6869 بازدید | 57 پست
کالری شماری و سالم خوری زیر هزار کالری میخوردم نصفشو هم با ورزش میسوزوندم ...الان باز دوباره شروع کر ...

اره منم همزمان باهاش کالری شماری داشتم تو یه ماه ۹ کیلو کردم. اما وسواسی میشم. سختمخ بشمارم کالری هارو. به شدت وسواسی میشم

برای ارامش زندگی و حاجتم یه صلوات بفرستین... خدایااااا شکرت منم مامان شدم. خودت نگهدار و مواظب تو دلیم باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالری شماری و سالم خوری زیر هزار کالری میخوردم نصفشو هم با ورزش میسوزوندم ...الان باز دوباره شروع کر ...

شما چند کیلویی و قدت چقدره؟

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
تمرین کن بتونی ولی خب یکطرفه هم که بزنی اگه به دو تا پهلوهات ضربه بزنی مشکلی نداره من تا یکسال فقط ...

ایشالا که کج و کوله نشم 😁

راستی حلقه توام بعد یه مدت شل شده؟ من شل بودنی سختمه برداشتم همه قسمتاشو که به هم وصل میشنُ چسب زدم😬

💕
وااای آره🤦‍♀️😂😂😂😂 واسه من تق تق صدا میداد

وا من تازه خریدمش ولی هی باز میشن محکم میبندم باز ی چن بار ک میزنم‌میبینم ی جاییش شل شده

من بعد اون رژیم و ورزش سفت و سختی که داشتم تنبلی کردم ول کردم دوبرابرش برگشت...خیلی پشیمونم الان باز ...

😂😂چشم عزیزم نگو هر جور خودت راحتی ولی بنظرت ۵۹ واس قد ۱۶۰ خوبه یا چاقه؟؟چقد کم کنم دیگ عالی بشه

😂😂چشم عزیزم نگو هر جور خودت راحتی ولی بنظرت ۵۹ واس قد ۱۶۰ خوبه یا چاقه؟؟چقد کم کنم دیگ عالی بشه

😁🤧

عزیزم بستگی به استخون بندیت داره و فرم بدنت اگه شکم نداری فقط پُری اوکیه ولی اگه راضی نیستی ۵۲ .۵۴ مناسبه برات

💕
😁🤧 عزیزم بستگی به استخون بندیت داره و فرم بدنت اگه شکم نداری فقط پُری اوکیه ولی اگه راضی نیستی ۵۲ ...

استخون بندیم ظریفه خداروشکر خوبه همجام فقط زیر شکم‌و کمی پهلو دارم...۶۸بودم شدم ۵۹ البته ماه پیش ۵۹ بودم الان خیلی لاغرتر شدم...

هر ک منو میبینه میگه بسه لاغر نشو خیلی الان خوبی زشت میشیااااا😑😑😑منم اعتماد بنفسمو ا دس میدم

تغذیم خوبه خداروشکر خیییییلی شکمم گنده بود الان ا بالا تخت شد فقط زیر شکم و پهلوم موند حلقه گرفتم ک ...

زیر شکم متاسفانه دیر آب میشه

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
من بدون هیچ ورزشی ۸کیلو کم کردم...فقط تغذیمو کم کردم..

مربی کن می‌گفت حلقه زدن ستون مهره ها رو اذیت می‌کنه ،من تو باشگاه میزدم می‌گفت نزن مهره های کمرت آسیب میبینه ،

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊