2777
2789
عنوان

کیا حلقه زدن ....لاغری

6867 بازدید | 57 پست

سلام خانوما...من چند شبه ک حلقه میزنم ولی میخوام زیر شکمم بره ولی بجا اینکه پهلوام و زیر شکمم درد بگیره معدم‌و پهلوام درد میگیرن...

ینی از پشت ب پهلوام میزنه چون درد دارن میفهمم..اما وقتی میچرخه جلو بالاتر نافم میزنه...

واقعا نمیدونم چکار کنم...من زیر شکم و پهلو دارم و میخوام اونا برن همه اندامم خوب شد و بخاطر زیر شکمه ک اوردم😓😓😓واقعا ناراحتم

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

من که یکی دو ماه هر روز میزدم بعدش کلیه درد راهی بیمارستانم کرد از اونموقع ترسیدم

برای ارامش زندگی و حاجتم یه صلوات بفرستین... خدایااااا شکرت منم مامان شدم. خودت نگهدار و مواظب تو دلیم باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار کمی حرفه ای بشی خودت میتونی تنظیمش کنی به کجات ضربه بزنه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
عادیه دردش خوب میشه

برا دردش نمیگم...نمیدونم چرا د جلو ک میچرخه بالا میزنه من میخوام زیر شکمم بره باید زیر نافم بزنه😑😑😑😑😑😑

من که یکی دو ماه هر روز میزدم بعدش کلیه درد راهی بیمارستانم کرد از اونموقع ترسیدم

ارهههههه من الان نمیتونم رو پهلو بخوابم

خب بالا میزنی هرجایی میخای لاغر بشه اونجا بزن من روزی نیم ساعت میزنم

اخه بلد نیستم رو زیر شکم‌تنظیمش کنم ...من روزی پنج دقیقه هم‌نمیتونم بزنم خیلی درد داره...روزی ۲ ۳بار میزنم ولی کم در حد دو دقیقه دیگ خودم استپ میکنم ا شدت درد

بزار کمی حرفه ای بشی خودت میتونی تنظیمش کنی به کجات ضربه بزنه

واقعا....ینی میتونم کم کم رو زیر شکم و پهلوام تنظیمش کنم😍

برای زیر شکم دراز نشست عالیه و یه حرکت دیگه که اسمش یادم نیس 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
من شنیدم برای رحم ضرر داره دیگه نزدم‌

پ چرا تو باشگاه میدن ک بزنیم...طنابم میگن افتادگی رحم‌میاره ولی من ک میرفتم دکتر تغذیه و مشاور ورزشی بهم گف روزی ۳۰ تا ۴۵دقیقه طناب بزن

برای زیر شکم دراز نشست عالیه و یه حرکت دیگه که اسمش یادم نیس 

دراز نشست ک میرم خیلی سرگیجه میگیرم...کلا ورزش ک میکردم حالت تهوع و سرگیجه میگرفتم.....قبل بارداریم حتی باشگاه میرفتم هیچ مشکلی نداشتم اما بعد زایمانم اینطور شدم