2777
2789
عنوان

ایرانی های مقیم کشورهای خارجی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 5905 بازدید | 180 پست
اها من بد متوجه شدم اخه اون  سری یه عده میگفتن فحششون دادن و فلان 🤣.خب دوباره شروع کردن سخته . ...

ما برعکس اصلا زبان یاد نگرفتیم اینوست کردیم 

همسرمم پدرش .. بگذریم خخخ 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خوش به حالتون دوستان که از ایران فرار کردید، الان که اینجا نیستید میگید ایران عشقه و... 

اما درامدی که اونجا دارید، راحتی زندگیتون، یا اصلا یه جایی که زیبا هست و زندگی میکنید خودش کلیه، 

تو ایران که باید با تمام قدرت کار کنی تا پول بیاد دستت، تازه اگه کار پیدا بشهههههه، 

نه چیز خوبی میخریم و میپوشیم و.... خرجش کلی میشه درحالی که وضع اقتصادی خیلی مریضه، تازه شاهد از دست رفتن عزیزانمون هم هستیم که به خاطر کرونا هیچ مسئولی خوب رسیدگی نمیکنه، نگید ما رفتیم خارج سختی کشیدیم و... 

در عوض از سختی های اینجا نجات پیدا کردید، 

ما ایرانی اصیلیم و تنها سود ما از کشورمون 45 تومن یارانه هستش که فقط میشه باهاش 2 کیلو هویج بخریم 😂😂🤦‍♀️

تامام

هدفم منتظره تا بهش برسم 😉
رشتتون چی بود؟؟ منم میخوام مهاجرت تحصیلی کنم ولی نمیدونم چه رشته ای خوبه

ریاضی .معماری 

الان اینجا استاد دانشگاهم معماری جهان درس میدم

مهندسی برقهم خوبه

هلن مامان بعد از ۹ ماه انتظار تو را در اغوش کشیدم  حس خیلی عجیبی بود. زندگی تازه حالا برای من معنی پیدا کرده است  تا ابد عاشقت میمونم  
نازنین جون شما چن ساله ک رفتی ؟ سختی زیاد داشتی؟

من یک سال نیست هنوز 

سختی فقط تنهایی و بی همزبونی 

قبلا هم گفتم همسرم خانواده مذهبی و مقید به اصولن زیاد نمیذاره با هرکسی رفت و آمد کنم تا زیر و روشو درنیاره ، اون دفعه ای میگفت فلانی که باهاش دوستی جلوی کلاب شبانه دیدمش 😐

نمیدونستم به خودش شک کنم یا به دوستم 😅😅

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
من یک سال نیست هنوز  سختی فقط تنهایی و بی همزبونی  قبلا هم گفتم همسرم خانواده مذهبی و مق ...

اوخی 😄😄😄

اینطور ک بضی از ماها فک میکنیم ک اونجا خیلی آزادیه از همه لحاظ درسته؟

#ایران🖤
اها اوکی .پاریس بسیار زیباست 

محشره ، انرژی عجیبی داره بخاطر عاشقایی که زیاد میان 

واقعا مسحور کنندس من خودم تا پاریس بودم انقدر حالم خوب بود 

اها ممنون

الان دوست ژاپنی مون دو سه ساعت ساعتشون از شما جلوتره یعنی بیشتر