2777
2789
عنوان

ایرانی های مقیم کشورهای خارجی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 5905 بازدید | 180 پست
من یک سال نیست هنوز  سختی فقط تنهایی و بی همزبونی  قبلا هم گفتم همسرم خانواده مذهبی و مق ...

فرانسه به کلاب ها و پارتی هاش معروفه

کسی که خارج میره مگه میشه کلاب نره ؟!

😂 نمیشه اصلا

Second Baby is loading 👶🏻
کیوتو فوق‌العاده ست، اوزاکا هم بیا ما نزدیک قلعه‌ی اوزاکا هستیم خیلی قشنگه🤗

تورو خدا نگوووووو 

دلم ضعف کرد 😭😭😭😭

چند ماه پیش استرالیا بودیم ملبورن کاش میومدیم اونجا شکوفه ها کی میاد باز ؟ 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارشون با مسلمونا چطوره؟ با حجاب و اینا منظورمه

ژاپن برای ایرانی ها زیاد کشور جالبی نیست برای زندگی دائم

بیشتر کشور های شرقی اروپا و شمالی آمریکا مقصد مهاجرای ایرانین

بسته به شغل و سرمایتون و علاقتون این مقصد متغیره

Second Baby is loading 👶🏻
واقعا خوش به حالتون دوستان که از ایران فرار کردید، الان که اینجا نیستید میگید ایران عشقه و...  ...

شما اول هدفتو پیدا و مشخص کن 

راه روشن میشه 

من ۷ سال کسی رو دوست داشتم بهش نرسیدم بعد از ۷ سال اومد جلو زودم عقد کردیم الانم کنارم نشسته 

اینکه قبلا به خواستت نرسیدی دلیل بر نرسیدن در آینده نیست خیلی ناامیدی شما 

همه اینا رو گفتم با فرض اینکه همه حرفاتون درست باشه که البته حرفاتونو قبول ندارم آمار تلفات همه دنیا دارن ایرانم داره جواب غرور و افتخار وطنی شو میگیره البته متاسفانه با تلفات جان مردم 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
کاش منم اروپا بودم.تو دیسکو همراه ویسکی

نه بابا همه مریضا و بی اخلاقا میرن ، فقط تالار و دورهمی دعوت بشی خوبه دیسکو اصلا شان ما نیست 

شما اول هدفتو پیدا و مشخص کن  راه روشن میشه  من ۷ سال کسی رو دوست داشتم بهش نرسیدم بعد ا ...

عزیزم😍😍😍 چه خوبه که به عشقت رسیدی و عشقتون دو طرفه هستش، امیدوارم زندگیتون همیشه پایدارو شیرین باشه😍😍😍💋

فعلا اولین هدفم پوله، که تو ایران هر چی میگردم پیدا نمیکنم😂😂😂😂

هدفم منتظره تا بهش برسم 😉
کاش همتون بگین چطوری رفتین💔

ما مشکل امنیتی داشتیم عزیزم در خطر بودیم

همسرمم تجارت میکرد بهمراه خانواده اومدیم فرانسه مستقیم پاریس بعدا خانواده ها رفتن ما موندگار شدیم خخخ 

البته خواهر شوهرم از دوره کالج سوئیس بود پیش عمو و زن عموی سوئیسی ش 🤪🤪