2777
2789
عنوان

رفتار با شوهر بی پول😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیره سرکار دیگه ایی... شغلش اسباب خونه جابجا میکنه.. پسرم میگه بابا باید به معلممون بگم بابام ب ...

چه  اشکالی داره باربری حتی اگه پاکبان باشن مهم شرافته خواهرمن پسرتون به معلمش بگه شغل پدرم آزاده

عزیزم شوهرتون بی پوله .مجبور به سقط کرده شمارو.خیانتم کرده؟؟؟ عجب صبری دارین بخدا 😔

آره بعد بعضیا زود قضاوت میکنن.. فکر میکنن به خاطر بی پولی میرم طلاق میگیرم.. الان دقیقا یکساله 1هزارتومن بهم نداده.. تا کی صبر کنم... تا کی؟؟؟؟ 

چه  اشکالی داره باربری حتی اگه پاکبان باشن مهم شرافته خواهرمن پسرتون به معلمش بگه شغل پدرم آزاد ...

یخچال ساید و لباسشویی و گاز و مبل تنهایی از طبقه سه و چهار میاره پایین باز تنهایی میزاره روی پشتش میبره طبقه سه و چهار.. میدونم شغلش سخته خدایی.. ولی خودش اینو میخواد... اگه کمرش مشکل پیدا کنه من چه خاکی به سرم بریزم؟؟