2777
2789

بچها ما سر جمع 4 تومن حقوق میگیریم در ماه 

یک ملیون برای وام ازدواجمون میره 

700 تومن اجاره خونه 

دیروز ریسک کردیم رفتیم دوتا وسیله برقی برداشتیم اقساط ماهی یک ملیون قسط میدیم  

و 300 تومن هم طرح مسکن ثبت نام کردیم 

میمونه در ماه 1 ملیون تا برج 11 بعد اون افزایش حقوق دارن 

و اینکه هنوز نرفتیم سر خونه زندگیمون و شوهرمم دو هغته یه بار میاد خونه ولی امکان داره بریم سر زندگیمون ولی خب شرایط اینجوریه ک همون دو هفته یکبار میاد

به نظرتون کم میاریم؟ 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صرفه جویی کنید خدا بزرگه . ماهم اونطور زندکی میکنیم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

تو  جهاز اندازه ی عمر خوراک میدن😂

با ی تومن میشه ی حور گذروند

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

خیییییلی سخته

ولی باید از همه چیز بزنی دیگه

همون خورد و خوراک بیشتر از یه تومن میشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩