2777
2789
عنوان

با ماهی یک ملیون تومن میتونیم زندگی کنیم؟؟😑

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 38 پست
میشه فقط باید مدیریت کنی دور ریز غذا نداشته باشی هر وعده گوشتی نخوری غذاهای خیلی ساده ولی مقوی بخوری ...

من همسرم نظامیه طرح مسکن ثبت نامشون کردن اموزشی ماهی 300 تومن کم میکنن ازش بعد اموزشی 500 الی یک ملیون هر چقد که خودت بخوای بعد 15 سال ی مقدار بهت پول میدن میتونی خونه بخری باهاش 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
یه تومن خرج یه هفته میشه 

اخه ما خونه نیستیم گفتم که شوهرم دو هفته یه بار میاد بعد ماه محرم و صفرم میخواییم بریم اونموقع ام دوهفته یه بار میاد تا برج یازده منم همش اینور و اونور قراره باشم تنها نمیتونم خونه بمونم

بعد اینکه اینجوری رسم داریم که یخچال عروسو پدرش پر میکنه و مواد غذایی میخره باهاش تا دوماه اینا بلکه ام بیشتر برسه بهمون چون خونه نیستیم 😂

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تومن پول قبوضتونم نمیشه😐

خونه نیشتیم که اخه 😂 بریم دو هفته یه بار سه روز میمونیم برمیگردیم

اگه دو هفته یکبار می یاد می رسه اما لباس و اینها نمی تونی بخری..حالا تا چند سال لباسات نو هستند بعدش ...

اووو چند سال چیه چهار ماه دیگه حقوقش زیاد میشه عزیرم اینم بگم واممون رو هنوز نریختن اگر بریزن دستو بالمونم باز میشه 

اخه ما نرفتیم سر خونه زندگیمون اگر هم بریم بعد از ماه محرم و صفر میریم که رقم داریم اولش یخچال عروسو ...

خب پس نگران چی هستین

خودتونم کار میتونید پیدا کنید در حد ماهی ۵۰۰ تومن هم کافیه نیمه وقت

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
میشه تو خصوصی یه سوالی ازتون بپرسم ؟

بله بفرمایید