2777
2789

از چی میترسی؟😑

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

هرکسی یه زمانی داره لقاحش،، دوستم بعد ده روز شده بود ۶۰۰من بعد دوروز ۹۹۲بودم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکسی یه زمانی داره لقاحش،، دوستم بعد ده روز شده بود ۶۰۰من بعد دوروز ۹۹۲بودم

جنسیت بچه هاتون چی بود

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
جنسیت بچه هاتون چی بود

اون پسر،،من هنوز مشخص نیس

[QUOTE=206257227]واي ممنونم چقد اينجا خوبه از بارداري خارج از رحم و چند قلويي ميترسيدم راستش  پس مشكلي نيس😍😍 ...[]

نه عزیزم مشکلی نیست بستگی داره لقاح کی باشه😍😍به سلامت دنیا بیاریش

❤❤❤❤❤
اون پسر،،من هنوز مشخص نیس

میگن بتا زیر هزار باشه پسر بالا باشه دختره

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
میگن بتا زیر هزار باشه پسر بالا باشه دختره

حالا من شنیدم وقتی سزیع بره بالا پسره😑😑اخه مال من بعد دوروز از موعدم شد ۹۹۲

حالا من شنیدم وقتی سزیع بره بالا پسره😑😑اخه مال من بعد دوروز از موعدم شد ۹۹۲

من اینجور شنیدم نمیدونم دیگه  ایشالله نینیت صحیح سالم بیا بغلت😍😍

بزار چند روز از موعدت بگذره بی بی چک بزن اگه مثبت بود برو ازمایشم بده

خیلی دیر میگذره بهم...حالت تهوع...درد دور ناف...و دیشب درد و گرفتگی خفیف زیر شکم داشتم...و کمر درد...:(میخوام زود تکلیفم مشخص شه