2777
2789
عنوان

شوهرم کار مناسبی پیدا نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 38 پست
عزیزم ممنونم کجا باید ثبت نام کنه

وارد این لینک بشه مدارکی رو که گفته ۲۰ تا ۲۲ شهریور ببره حضوری تحویل بده استخدامی برای تهران و البرز هست

https://www.e-estekhdam.com/استخدام-ارتش-جمهوري-اسلامي-ايران

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدرس و مدارک بالا توی لینکی که گذاشتم هست. کادر اداری ارتش خوبه هم حقوق خوب هم اینکه حتی ممکنه خانه سازمانی هم بدن

ببین اگه شوهرت واقعا بخواد استخدام رسمی بشه.. باید خیییلی وقت بزاره و بخونه... روزی در حد 3_4_5ساعت مفید بخونه، باتوجه به تایمی که شب داره

استخدامی دولتی همینه باید خییلی زحمت کشید تا جزو نفرات اول شد، هیچ چاره ای نیست

آزمون فراگیر هم توراهه، بگو از الان شروع کنه خوندن رو 

لایک نکنید ❤️
ممنونم گلم  بهش گفتم  ولی میگه کلا دونفر از رشته عمران میگیرن  امیدی نیست

چرا اینطوری میگید شاید یکی از اون دو نفر شما باشید حالا مدارکتونو ببرید. من خودم تو کل کشور فقط ۳۰ نفر دانشجو دکترا میخواستن اونم وزارت بهداشت منم امتحان دادم با وجود شبکار بودن با وجود خانه دار بودن اما من جز ۱۰ نفر اول بودم و تهران قبول شدم. الان تو ازمون استخدامی پرستاری شهر همسرم فقط یک نفر پرستار خانوم میخواست اونم دختر عموی همسرمه ولی داداش منم با همین افکارش هنوز استخدام نشده. تو سایت ای استخدام هم ثبت نام کن تمام اطلاعات استخدامی مرتبط با همسرتو میفرسته

بنده خدا وقت نداره که بخونه از ساعت شش از خونه میزنه بیرون تا هفت هشت شب

درسته خیلی سخته.. ولی خواهر منم دقیقا همین شرایط شوهر شما رو داشت و تو یه کارخونه از 6صبح تا 8شب کار میکرد.. و هرشب عادتش شده بود 1_2 ساعت مفید میخوند.. و بیشتر از یکسال همین رویه رو داشت و عادت کرده بود. الان خداروشکر استخدام شد.. 

لایک نکنید ❤️