2777
2789
عنوان

شوهرم کار مناسبی پیدا نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهرمن چی بگم پس شوهرم دوسه ماهی شاید پونزده روز کارکنه شده یه هفته همش چیزای خیلی خیلی ساده خوردیم مثه نونو ماست یاپنیر از معده درد میزفتیم خوته مادرش ی چیزی میخوردیم هرچی میگرده کارپیدانمیشه توشهرکوجیکی زتدگی میکنم شوهرم کارگره خیلی مرد خوش اخلاقیه منم جوری برخورد میکنم ک شرمندم نشه  ولی خسته شدم دیگه بریدم تازه کرایه خونه وقسطم هست انقررخستم ک کم کم دارم ب طلاق فکرمیکنم

شده ایا گله ازجان به خدایت بکنی؟؟؟؟وفقط هی نشود هی نشودهی نشود....
ای خواهرمن چی بگم پس شوهرم دوسه ماهی شاید پونزده روز کارکنه شده یه هفته همش چیزای خیلی خیلی ساده خور ...

عزیزم نمیتونید بیاید تهران 

اینجا کار با حقوق ۵تومن زیاده 

ولی از شهرستان بهتره دوتایی برید سرکار

عزیزم نمیتونید بیاید تهران  اینجا کار با حقوق ۵تومن زیاده  ولی از شهرستان بهتره دوتایی ب ...

ن عزیزم ماتوشهر کوچیک موندیم دیگه با کرایه خونه های تهران میتونیم زندگی کنیم ۵تومنو بایدبدیم اجاره خونه

شده ایا گله ازجان به خدایت بکنی؟؟؟؟وفقط هی نشود هی نشودهی نشود....
۲۷ لیسانس عمران دارن والا چندبار شرکت کردند ولی ناامید شدیم

بگو خوب بخونه برا استخدامی اتفاقا برادر شوهرم عمرانه و داییم هر دو تو استخدامی شرکت کردن و قبول شدن یرادر سوهرم آموزش و پرورش و داییم کارمند دانشگاه آزاد

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
ان شاالله سلامت باشن  تو اکالا قسمت انبارش

خیلی خوبه اونم خودش کار ثابته دیگه غصه نخور عزیزم 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ای خواهرمن چی بگم پس شوهرم دوسه ماهی شاید پونزده روز کارکنه شده یه هفته همش چیزای خیلی خیلی ساده خور ...

مقصر شمایی که باهاش کنار میای عزیزم وگرنه کسی که دوسه ماه 15 روز میره سرکار خب چرا ازدواج کرد.. بعدم گقتی اینجوریه خانوادش باید کمک کنن دیگه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

سلام 🔴📢آگهی جذب و عضویابی ستاد فرماندهی ارتش در سال 1400

📋ستاد فرماندهی ارتش جمهوری اسلامی ایران جهت تکمیل ظرفیت کادر افسری و کارمندی خود به « صورت پیمانی » از بین جوانان  مومن، متعهد و علاقه‌مند به رزمندگی که دارای روحیه انقلابی، ولایتمداری، سلحشوری، از جان گذشتگی، ایثارگری، بسیجی، (صرفاً ساکن استان تهران و البرز) همرزم می‌پذیرد.

🔻شرایط اختصاصی افسر پیمانی
🔹مقطع تحصیلی: کارشناسی
🔹رشته تحصیلی: عمران، الکترونیک-برق، حسابداری، مکانیک
🔹داشتن حداقل معدل 14برای رشته های فنی/مهندسی و حداقل معدل 15 برای رشته های غیرفنی ومهندسی
🔹شرایط سنی : حداکثر 28 سال
🔹جنسیت : مرد

🔻شرایط اختصاصی کارمند علمی پیمانی
🔹مقطع تحصیلی: کارشناسی
🔹رشته تحصیلی: الکترونیک-برق، حسابداری، رایانه
🔹داشتن حداقل معدل 14برای رشته های فنی/مهندسی و حداقل معدل 15 برای رشته های غیرفنی ومهندسی
🔹شرایط سنی : حداکثر 28 سال

🔻شرایط اختصاصی کارمند تجربی پیمانی
🔹مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه
🔹تخصص مورد نیاز: باغبان، آرایشگر، برقکار ساختمان، مکانیک ماشین سنگین،خباز،راننده پایه 1
🔹حداقل معدل 13
🔹شرایط سنی : حداکثر 26 سال

🔸مهلت ثبت نام : 20 الی 22 شهریور 1400

🆔 @INNews

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید