2777
2789

سلام 

من بعد زایمانم چون خونریزی زیاد داشتم قرص استروژن و پروژسترون خوردم که باعث شد شیرم خیلی کم بشه ‌

بچه م الان بیشتر شیرخشک میخوره شیر خودمم در حد کم میدوشم بهش میدم 

من بعد دو ماه از زایمان یه بار پریود شدم خیلی سبک.  بعد از اون هر ۱۰ روز لکه بینی کوچیک دارم و تمام. پریودم نمیشم .ولی درد پریوددارم .‌جوری که احساس میکنم همش میخواد بیاد ولی نمیاد 

شما این جوری نیستین؟ پریودتون منظم شده؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که کامل شیر میدن تا چند ماه پریود نمیشن  بقیرو نمیدونم

نه من خیلی شیرم کمه میدوشم بهش میدم 

میترسم باز اختلال هورمونی باشه

چند وقته زایمان کردی ؟ 

چرا شیر میدوشی میدی ؟ خب بزار مک بزنه تا شیرت زیاد بشه شیر فقط با مکیدن زیاد میشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

اییییی خداااااا بع درد من دچار شدی بدبخت شدی رفت

من بچه دومم رو شیرخشکی کرده بودم تا یک سال و نیم خونریزی افتادم اونم بخاطر ته شیرم بود که هرگز خشک نمیشد

الان سومی رو بدنیا آوردم تا میزان دارم میشم

چند وقته زایمان کردی ؟  چرا شیر میدوشی میدی ؟ خب بزار مک بزنه تا شیرت زیاد بشه شیر فقط با مکید ...

۵ ماهه 

سینه نمیگیره . مجبورم بدوشم

اییییی خداااااا بع درد من دچار شدی بدبخت شدی رفت من بچه دومم رو شیرخشکی کرده بودم تا یک سال و نیم خ ...

یعنی ۱ سال و نیم خونریزی داشتی؟؟😯

من مشکلم الان اینه پریود نمیشم. ‌همش درد پریود دارم ولی نمیاد. ‌فقط هر۱۰ روز لکه میبینم

نه من خیلی شیرم کمه میدوشم بهش میدم  میترسم باز اختلال هورمونی باشه

نه نیست مجاری شیریت کامل بازه

اگه میخوای شیر بدی خرفه و شیره بخور مرتب 

با شیر دوش برقی مجاریتو بدوش

مرتب حوله گرم بزار درست میشه

۵ ماهه  سینه نمیگیره . مجبورم بدوشم

دلم برات میسوزه من یک سال و نیم خوریزی رفتم تا سومی رو باردار شدم که خونم بند اومد الان نی نی سومم بدنیا اومده با اینکه شیر ندارم ولی همین سینه خالی رو بهش میدم بهش شیرخشک هم نمیدم که مثل دومی گرفتار بشم

منم فروردین سزارین شدم بچمم فقط شیر خودمو میدم ولی دوماه بعدش پرید شدم هر ماه هم پریود میشم فقط مقدا ...

منم فروردین رایمان کردم 

یه بار ۷۰ روز بعد زایمان پریود شدم دیگه فقط الان هر ۱۰ روز لک میبینم . درد پریود دارم اما نمیاد 

میترسم چیز بدی باشه این دردا