2777
2789
عنوان

خانم هایی که شیر میدین یه توک پا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 39 پست
نه نیست مجاری شیریت کامل بازه اگه میخوای شیر بدی خرفه و شیره بخور مرتب  با شیر دوش برقی مجاری ...

با شیردوش برقی میدوشم 

مشکلی ندارم 

الان پریودم مشکلمه که نمیاد ‌ همش درد دارم ولیفقط هر ۱۰ روز یه بار لکه میبینم

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
یعنی ۱ سال و نیم خونریزی داشتی؟؟😯 من مشکلم الان اینه پریود نمیشم. ‌همش درد پریود دارم ولی نمی ...

از لکه متنفزممممممم

یک سال و نیم فقط خونریزی دیدم مردم و زنده شدم هیچ قرصی درستم نکزد

الان شیرم کمه ولی جرات نمیکنم شیرخشک بدم

هر ده روز چند روز لکه میبینی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم فروردین رایمان کردم  یه بار ۷۰ روز بعد زایمان پریود شدم دیگه فقط الان هر ۱۰ روز لک میبینم ...

رازیانه بخور هم شیرتو زیاد مبکنه هم پریوداتو تنظیم میکنه فقط یادت باشه پرید شدی نخوری که خونریزی رو زیاد میکنه

۵ ماهه  سینه نمیگیره . مجبورم بدوشم

تو خواب بهش بده بخوره بخاطر همین شیرت کمه ..شیری ک مکیده نشه کم کم خشک میشه .سرگرمش کن بهش بده تا مک بزنه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
از لکه متنفزممممممم یک سال و نیم فقط خونریزی دیدم مردم و زنده شدم هیچ قرصی درستم نکزد الان شیرم کم ...

یکی دوز لکه میبینم باز قطع میشه تا ۱۰ روز بعد  

ولی دردپریود مدام دارم 

تو خواب بهش بده بخوره بخاطر همین شیرت کمه ..شیری ک مکیده نشه کم کم خشک میشه .سرگرمش کن بهش بده تا مک ...

هزار تا راه امتحان کردم اصلا سینه نمیگیره

رازیانه بخور هم شیرتو زیاد مبکنه هم پریوداتو تنظیم میکنه فقط یادت باشه پرید شدی نخوری که خونریزی رو ...

دکترزنان گفت چون بچه ت پسره رازیانه نخور.  استروژن داره رو باروری پسر تاثیر میذاره 

دلم برات میسوزه من یک سال و نیم خوریزی رفتم تا سومی رو باردار شدم که خونم بند اومد الان نی نی سومم ب ...

هر روز برو حموم ..بمون زیر دوش سینتو ماساژ بده و محکم بدوش تا شیرت زیاد بشه .روزی چند بار زیر اب گرم سینتو بدوش ببین شیرت چقد زیاد بشع ..مایعات و قرص شیرافزا و شیر زیاد بخور

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
یکی دوز لکه میبینم باز قطع میشه تا ۱۰ روز بعد   ولی دردپریود مدام دارم

ای بابا بدنت قاطی کرد

نمیدونم والا امیدوارم زودتر خوب بشی

منم غصم گرفت بعد بدنیا اومدن سومی خوب بشم آخه عمم هم دومین بچه رو بدنیا آورد خونریزی افتاد بند نیومد تا شکم سوم رو باردار شد و به بچه شیر داد خونریزیش خوب شد

هر روز برو حموم ..بمون زیر دوش سینتو ماساژ بده و محکم بدوش تا شیرت زیاد بشه .روزی چند بار زیر اب گرم ...

ممنون از راهنماییت 

ای بابا بدنت قاطی کرد نمیدونم والا امیدوارم زودتر خوب بشی منم غصم گرفت بعد بدنیا اومدن سومی خوب بش ...

اره فک میکنم اختلال هورمونی باشه

هزار تا راه امتحان کردم اصلا سینه نمیگیره

حالا پسر من شیشه و پستونک نمیگیره دوس داشتم شیرخشک بخوره ولی فقط بعنوان مکمل ..ولی نخورد

حالا پسر من شیشه و پستونک نمیگیره دوس داشتم شیرخشک بخوره ولی فقط بعنوان مکمل ..ولی نخورد

من چون اختلال هورمونی داشتم بعد زایمان مجبور شدم استروژن مصرف کنم که به شدت شیر رو کم‌میکنه.  دیگه شیشه دادم بهش از سینه افتاد