2777
2789

شدیدا زیاد شده و بزرگ و چرکی و قرمز که جاشونم میمونه افتضاح شده نمیدونم چیگار کنم

لایک نکنین لطفا 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینطور شدم رفتم دکتر تیروئید کم کار با پرولاکتین بالا الان که دارم دارو میخورم دیگه جوش نمیزنم

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
اگه مشکلت هورمونی نیست پماد اکنومیس و ترتینوعین بخر مثل اب رو اتیشه اولین روز معجزشو میبینی ولی باید ...

نمیدونم بخاطر چیه .

همیشه یکی دوتا رو میزدم مخصوصا نزویک به دوره اما الان دو سه هفته اس نیدلینگ کردم از روزی کا انجام دادم هر روز دارم جوشهای بزرگ و چرکی میزنم جاشونم قرمز میشه 

لایک نکنین لطفا 😊
نه سونو دادم  ولی دوره ام نامنظمه فک کنم هورمونهام بهم ریخته . میشه بخاطر هورمون باشه؟

هورمون های پرولاکتینت بهم ریخته حتما برو دکتر 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
اگه عرق کردی یا پوستتم چرب شد زود پاک کن و بشور چون دلیل جوشهات همیناست

با صابون میشستم خیلی خشک میشد الان فقط یک روز در میون تو حموم با صابون بچه میشورم .

صابون زرد چوبه و تریاک که الان خیلی تبلیغ میکنن خوبه بنطرت واسه شست و شو 

لایک نکنین لطفا 😊
دکتر زنان یا پوست؟

زنان رفتم چون چند وقت گذشته بودنامنظم هم شد... 

آزمایش باید بدم؟ دکتر چی برم؟ 

تیروئید هورمونی

با صابون میشستم خیلی خشک میشد الان فقط یک روز در میون تو حموم با صابون بچه میشورم . صابون زرد چوبه ...

صابون زرد چوبه رو نمیدونم ولی صابون تریاک من خریدم پوستم افتضاح شد اگه خریدی مطمئن باش ارجینال باشه چون فیکش زیاده