2777
2789

اگه خدا نخواد یه برگ از درخت نمیفته 

درسته؟

مگه این برگ ک‌میگن شامل ادمای تو زندگی نمیشه؟

اگه خدا نخواد یه برگ از درخت نمیفته پس شامل اینم میشه ک مگه خدا ادمای زندگیت رو باهات روبه رو نکرده؟اگه خدا نکرده کی کرده؟

همه میگن وقتی نشده یعنی به صلاحت نیست و خدا بهترشو واست نگه داشته 

اگه خدا بهترشو سراغ داره خب چرا اون اولیه رو اورد تو زندگیمون؟

واسه تجربه یا عبرت شدن؟

واسه عاقل شدن؟

واسه زجر کشیدن یا امتحان شدن؟

دقیقا واسه چی خب؟اگه بهترشو داشت میزاشت ماهم زندگیمون رو بکنیم تا اون بهتره بیاد 

پس حتما خدا میخواد بهش برسیم ک ارزشو انداخته تو دلمون و ما همه جوره واسش تلاش کردیم 

حالا هر ارزویی من ارزوم رسیدن به عشقمه یکی دیگه خوب شدن بچش یکی دیگه درست شدن اخلاق شوهرش یکیم خوشبختی و...

خب خدایااا وقتی اون رو بهمون میدی چرا خرابش میکنی چرا میگیریش دوباره 

واقعا اینهمه درد واسه امتحان شدنه؟یا مشکل از ماست؟

واسه اینکه به عشقم برسم یه صلوات واسم بفرستین🤗😘😍

‌منم خیلی بهش فکر میکنم 

ب اینکع زندگیمون از قبل تعیین شدع ب این ک خدا خوبی میخاد 

دس چرا گاهی بد میش همه چی 

چرا از قبل نخاست ادم درست تو زندگیمون باش؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمون تقدیر و سرنوشتمون رو تعیین میکنیم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

منم ده سال پیش یه پسری به مدت یه ماه خدا جلوم قرارش داد همون یه ماه شدافسردگی دلتنگی زجرکشیدن.

بعضی وقتها میگم اگر نمیخواستی بهم بدیش چراجلوم قرارش دادی؟؟

منم خیلی فک کردم به نتیجه ای نرسیدم

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪

پس چرا اینهمه ادم ظلم میکنن خداجوابشونو نمیده 

جلوشونو نمیگیره اینهمه ادم ک میخوان خونه ادمو خراب کنن چرا خدا خونشونو خراب نمیکنه ک بفهمن کارشون چ دردی داره اینهمه دل میشکنن چرا خدا دلشونو نمیشکنه اینهمه مال هم دیگه ارو میخورن چرا خدا جوابشونو نمیده 

پس چرا اینهمه ادم ظلم میکنن خداجوابشونو نمیده  جلوشونو نمیگیره اینهمه ادم ک میخوان خونه ادمو خ ...

دقیقا منو خونه خرابم کردن قلبمو تکه تکه کردن کو خدا چرا گذاشت بامن اینکارو بکنن.💔💔💔

منم ده سال پیش یه پسری به مدت یه ماه خدا جلوم قرارش داد همون یه ماه شدافسردگی دلتنگی زجرکشیدن. بعضی ...

اومد تو زندگیم منم عاشقش شدم 

هرکاری واسش میکردم هنوزم میکنم 

گفت عاشقتم بعد ول کرد رفت

من کلی واسش تلاش کردم☹

ولی نخواست

واسه اینکه به عشقم برسم یه صلوات واسم بفرستین🤗😘😍

وقتی یکی میشینه دعا میکنه از خدا میخواد سعی میکنه بنده خوبی باشه بازم راه پیش روش سخته ولی یکی به خدا حتی اعتقادم نداره ولی همچین زندگیش رو به رواله. قسمته اینم؟

همه ی اینا برای امتحان ماست اگر سربلند بیرون بیایم که درجه مون میره بالا اگر هم خدای نکرده سربلند نسیم بازم ورود به رو باز میزاره برامون

کلا دنیا جای راحتی و آسایش نیست اگر بود مطمئن باش اولیا خدا بهترین و مرفه ترین زندگی رو داشتن و اینطور نبود و اون ها هم دچار سختی و ابتلا میشدن ولی اونا بخاطر ایمان قوی که داشتن همیشه تو سختی ها آرامش داشتن

آیه ۸۳ سوره انبیا رو بخون

حضرت ایوب میگه خدای من دچار سختی و ناراحتی و اندوه شدن ولی با این حال تو مهربان ترین مهربان هایی

عزیزم  دنیا برای ساختن آخرت هست 

و کافی هواسمون باشه اولا خیلی بخوابم تو این دنیا باشیم ۱۰۰ ساله ولی تموم میشه اما ابدیت در پیش داریم و ابدیتی که چگونگی اش رو خودمون تو این دنیا میتونیم بسازیم

و دوما بدونیم خدا خیلی خیلی خیلی زیاد ما رو دوست داره و همیشه ما رو میبینه