2777
2789
عنوان

مگه تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 40 پست
اومد تو زندگیم منم عاشقش شدم  هرکاری واسش میکردم هنوزم میکنم  گفت عاشقتم بعد ول کرد رفت ...

😔😔😔

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪
پس چرا اینهمه ادم ظلم میکنن خداجوابشونو نمیده  جلوشونو نمیگیره اینهمه ادم ک میخوان خونه ادمو خ ...

خداخیلی صبرداره اگه خداهمون لحظه جواب همه روبده ازبین ببرشون.خب هیچ بنده ای روزمین نمیمونه.خدامیگه من شماروخیلی دوست دارم خداهرکلام قرآنش بابخشنده بودن شروع میکنه میگه شایدبنده ام برگشت منتظرش میمونه.حالاوقتی بنده سماجت کردخدامیگه برو ول میکنه به حال خودمون تابادستهای خودمون به خودمون ظلم کنیم.امیدوارم مطلبو رسونده باشم عزیزکم

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یکی میشینه دعا میکنه از خدا میخواد سعی میکنه بنده خوبی باشه بازم راه پیش روش سخته ولی یکی ...

حتی خدا یه مشکل هم حل نمیکنه کمکمون فقط یه مکشل دیگه رو میاره ک مشکل قبلیو فراموش کنیم💔

واسه اینکه به عشقم برسم یه صلوات واسم بفرستین🤗😘😍
خداخیلی صبرداره اگه خداهمون لحظه جواب همه روبده ازبین ببرشون.خب هیچ بنده ای روزمین نمیمونه.خدامیگه م ...

نمیگم همون لحظه نمیگم نابودشون کنه ولی چرا همون بلارو سرشون نیاره تا بفهمن چ کاری کردن چرا جلوشونو نمیگیره ما چقدر باید عذاب بکشیم بیست سال عمر داریم چرا نباید خوش باشیم ینی خدا مارو اورده واسه عذاب کشیدن

همه ی اینا برای امتحان ماست اگر سربلند بیرون بیایم که درجه مون میره بالا اگر هم خدای نکرده سربلند نس ...

اگه دوست داره اگه میبینه پس چرا من اینهمه باهاش حرف زدم و گریه کردم و هیچ ک هیچ

مگه نگفت مهربونه دلش به این همه گریه نمیسوزه اخع؟

چرا هرکی خوشه هر روز خوشیش بیشتر میشه چرا هرکی پول داره هرروز پولش بیشتر میشه ماهم ک بدبختیم فقط بدب ...

تازه باید تاوان اینم پس بدیم ک به خواستمون نرسیدیم 

مثلا من ک ارزوم رسیدن به کسیه ک دوسش دارم 

نرسیدم بهش هیچچچ ابرومم رفت 

نمیگم همون لحظه نمیگم نابودشون کنه ولی چرا همون بلارو سرشون نیاره تا بفهمن چ کاری کردن چرا جلوشونو ن ...

نه عزیزم این کسیکه میگه عذاب خب خداگفته من برات عقل دادم حجت نهان انشاءالله که دینی خوندی میگه ازاون استفاده کن وقتی برای مثال میگم دوتاخواستگاربرام میادمن سرموبکنم توبرف چشم بسته یکی وانتخاب کنم بعد برم زندگی کنم زندگیم داغون بشه بعدعذاب بکشم بگم خداکرده ...نه پس دست خودمه حسابی بین خواستگارم تحقیق میکنم سه ماه صیغه محرمیت برای آشنایی باخونواه اش رفت وآمد.میکنم..وقتی دیدم خوبه خب بقیه اش باخداچراچون توتلالشتوکردی بقیه اشو واگذارمیکنی به خدا...درسته عزیزم

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
نه عزیزم این کسیکه میگه عذاب خب خداگفته من برات عقل دادم حجت نهان انشاءالله که دینی خوندی میگه ازاون ...

پدرم تو بچگی فوت کرده و مامانم از بچگی همه مردی اورد خونه امون تاالان ک بزرگ شدم خودم تنها بچه ام 

کسیم نیست راهنماییش کنه هرچی پول داریم میده ب اون مرده اگه چیزی بگم همه فوشی بهم میده ابروم بین همسایه هامون میره  بهم میگه تو دشمن منی  

هرچی باهاش حرف میزنم میگم کارت اشتباهه سر فوش میکشع ک به تو چ 

الان خدا کجاست ها 

خدا انتخاب داده به من؟

راه گذاشته جلو پام ؟

اگه دوست داره اگه میبینه پس چرا من اینهمه باهاش حرف زدم و گریه کردم و هیچ ک هیچ مگه نگفت مهربونه دل ...

مادری که بچش رو میبره واکسن بزنه هم گریه بچش رو می بینه هم طاقت دیدن رفتن سوزن تو دستش بچش رو نداره

ولی میبره و باز هم میبره چون پشت قضیه رو که این واکسن باعث جلوگیری از بیماری های سخت میشه رو میبینه

خدا چرا گذاشت یعقوب این همه سال دوری یوسف رو تحمل کنه

چرا به حضرت ابراهیم اولاد نداد تا پیر شد و بعد داد

چرا گذاشت حضرت قبل تولد پدرش و در سن کم بی مادرش رو از دست بده

و کلی نمونه دیگه 

پدرم تو بچگی فوت کرده و مامانم از بچگی همه مردی اورد خونه امون تاالان ک بزرگ شدم خودم تنها بچه ام&nb ...

الان خداداره نگات میکنه که یه دخترگلی میخوادمامانشونجات بده.خداتوروانتخاب کرده چون میدونست ازعهده اش برمیای..بعدخداانچنان کمک میکنه سعی کن توخونه لاحول ولاقوه الابالله العلی العظیم وباخودت تکرارکن خدام کمکت میکنه بهت قول میدم چندسالته دخترقشنگم 

الان خداداره نگات میکنه که یه دخترگلی میخوادمامانشونجات بده.خداتوروانتخاب کرده چون میدونست ازعهده اش ...

۲۰

پس چرا کمکی نمیکنه ؟ روز به روز بدتر میشه 

چهار پنج شب تنها تو خونه ام از ترس سکته میکنم تنهایی 

شبی نیست که گریه نکنم 

پس کی خدا میخواد جواب بده

پدرم تو بچگی فوت کرده و مامانم از بچگی همه مردی اورد خونه امون تاالان ک بزرگ شدم خودم تنها بچه ام&nb ...

بله عزیزم گذاشته

راه شما صبر هست اون هم نه به معنای منفعل بودن و نشستن و عادت کردن بلکه یعنی صبوری کنی و با صبر دنبال راهکار بگردی 

پیش مشاور بدی

تو راهکاری که در پیش داری استقامت کنی

و بعد هم توکل و توسل که ان شاءالله یه دری به روت باز بشه

مادری که بچش رو میبره واکسن بزنه هم گریه بچش رو می بینه هم طاقت دیدن رفتن سوزن تو دستش بچش رو نداره ...

میگن قسمت نبود 

اگه نبود چرا اوردش؟

خب نه واقعا چرا 

چرا کاری کرد من عاشقش شم 

چرا کاری کرد حتی وقتی داره بهم فوش ناموصی میده من بازم دوسش داشته باشم 

اخه این دل من چیه دیگه ک هنوز هرکاری واسش میکنم 

من هرچی هرچی یعنییی هرچیاااا ک تو زندگیم دوست داشتم خدا ازم‌گرفت از بابام گرفته تاااااااا کوچیک ترین چیزای مورد علاقم مث یه دفتر 

الانم ک عشقم 

چرا منو عاشق کسی کرده ک میاد بهم فوش میده 

مگه نمیگن بدون اجازه خدا هیچی نمیشه خب توراخدا توراخدااا فقط یه چیز میخوام ازش اونم عشقمه بیاد به من بده و اون عاشقم کنه و بهش برسم همیننن توراخدا چی میشه بعد این همه سختی ک کشیدم به چیزی ک‌میخوام برسم