من امروز روز ۸ همش عرق میکنم سه روز اول سرفه خشک و سه روز بعدش بعلاوه سردرد و از روز اول کلا عرق شما هم همینطوری بودین ؟؟؟الهی که خدا خورش کمک کنه خیلیییییییی سخته 😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزم ناپروکسن و فاموتیدین و زینک و یه شربت یه آمپول هم تو سرم .
مامان و بابامم آمپول التهاب ریه تو دستشون زدن سریع اقدام کردیم و از نظر غذا پرهیز نداشتیم خیلی تقویت کردیم که جواب داد ممنونم عزیزدلم بلا به دور باشه انشالا❤️
تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمیزنم 🥰
اره هر دو روز محیط حمام چون بخار هست خیلی خوبه گرمش کنید برید بعد هم میاین رعایت کنید جلو کولر نرید .مایعات فراوان خیلیییییی بخورید غذای نونی بخورید چون تو معده عفونت رو به خودش جذب میکنه .هیچ چیزی دود ندین تو خونه مستقیم میره رو ریه خطرناکه .بخور اکالیپتوس هم خوبه آویشن کندر هم عالیه من حلوا خرمایی با گردو درست میکردم میخوردیم بعدش یکم جون میگرفتیم چون گرم وخوبه
تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمیزنم 🥰