2777
2789
عنوان

کیا به تازگی کرونا گرفتن خوب شدن بیاین تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 60 پست

خیلی عرق و لباس خیس شدن داره. من دقیق یادم نیست ولی تا روز 16 اینا فک کنم عرق کردن رو داشتم. سیتی هم بگیر که ان‌شاءالله مشکلی نباشه. از من میشنوی حمام نرو. اگه یه وقت رفتی خیلی کوتاه با آب ولرم بدون اینکه تکون شدید بخوری و زیاد خم و راست شی یا سرت رو زیاد بالا پایین کنی. در حما رو هم اگه میشه نیمه باز بذار. 

بخدا کلی دکتر رفتیم ۷تومن۳تامون دارو و دکترمون شده ی دکتر بهم گفت اینی ک گرفتی بی شک لامبدا بعد ح ...

ما هم این دلتا هست 🤦🏻‍♀️ از درد خواب نداشتیم 

تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمی‌زنم 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خیلی سخته درکت میکنم منم دوتا بچه کوچیک داشتم مردیم و زنده شدیم  شبا حدود ده روز تا صبح بی ...

نه تبش الان اومد پایین اورژانس گفت اگه تبش بالا تر رفت زنگ بزن

خدایا به توسپردم ❤
ان شاءالله که بهتر بشید ویتامین سی ۱۰۰۰ میخوری روزی یک بار ؟

هرچی فور کنی خوردیم

زینک ک ورقی۹۰ خریدیم

ویتامین دی ۳

ویتامین سی فارماژلیتان 

شربت اسماویت

اجیل و موز و عسل و خرما ک یکسره

بخدا تپلی هم هستم ولی انگار بدنم پوک شده بقران زیر چشمام کبود کبود

روزی یک مشت موهام میریزه😭😭😭😭

نه تبش الان اومد پایین اورژانس گفت اگه تبش بالا تر رفت زنگ بزن

خدارو هزار مرتبه شکر 

ایشالا کاملا خوب میشه 

نگران نباش اصل کاری همون تبه پایین بیاد کم کم خوب میشه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
هرچی فور کنی خوردیم زینک ک ورقی۹۰ خریدیم ویتامین دی ۳ ویتامین سی فارماژلیتان  شربت اسماویت ...

من خودم ازم یه اسکلت مونده هرروز خیس عرق میشدم لباسام انگار آب ریختن وحشتناک نابودمون کرد این کرونا🤦🏻‍♀️

تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمی‌زنم 🥰
اره هر دو روز محیط حمام چون بخار هست خیلی خوبه گرمش کنید برید بعد هم میاین رعایت کنید جلو کولر نرید ...

وای کی این حرف زده خواهر من حمام اکسیژن خون شرید پایین میاره نگید اینجوری من ۲بار گرفتم و حدودا۵۰۰نفر دیدم اطرافم ک گرفتن و همه میدونن حمام سم

هرچی فور کنی خوردیم زینک ک ورقی۹۰ خریدیم ویتامین دی ۳ ویتامین سی فارماژلیتان  شربت اسماویت ...

منم خیلی ظعیف شدم من برات دعا میکنم گلم گل گاوزبون بخور من دیشب تا صبح استرس کردم خوردم بهتر شدم همش سرم میچرخید 

خدایا به توسپردم ❤