الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من این جوری بودم حتی با وجودی که مطمئن بودم باردار نیستم بازم شک کردم رفتم آزمایش بتا دادم که منفی بود، بعد چند روز بقیه علائم رو شد که معلوم شد همون کرونا کوفتی هست
روزی دوبار میبریم ولی خوب نمیشه یه دکتر گفت عفونت داره معدت ولی داروهاشو مصرف کرد بازم خوب نشده ...
من ۲۲ ساله بودم، در کل معده حساسی داشتم همیشه ولی یه مشکلی برام پیش اومده بود که به شدت استرس کشیدم و حرص و جوش خوردم نزدیک به یک ماه هر روز تهوع و رفلاکس داشتم و منم هر روز می رفتم آمپول می زدم برای تهوعم.ممکنه ریشه عصبی هم داشته باشه مشکلش
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
من ۲۲ ساله بودم، در کل معده حساسی داشتم همیشه ولی یه مشکلی برام پیش اومده بود که به شدت استرس کشیدم ...
اره عزیزم اتفاقا وقتی از چیزی ناراحت میشه دقیقا اونجوری میشه ولی این سری نه مشکلی داشت که ناراحت بشه از چی ناراحتیم هیچی نمیخوره یعنی نمیتونه ها میگم آب میخوره حالش بد میشه چه برسه به غذا
علامت بعدی خارش گلو بود، بعد آبریزش و بعد هم بی حالی و کم کم سرفه های وحشتناک، الان نه آبریزش بینی دارم نه خیلی تهوع ولی سرفه هام صدای پارس سگ میده خسته شدم به خدا
من ۲۲ ساله بودم، در کل معده حساسی داشتم همیشه ولی یه مشکلی برام پیش اومده بود که به شدت استرس کشیدم ...
اره عزیزم اتفاقا وقتی از چیزی ناراحت میشه دقیقا اونجوری میشه ولی این سری نه مشکلی داشت که ناراحت بشه.میدونی از چی ناراحتیم هیچی نمیخوره یعنی نمیتونه ها میگم آب میخوره حالش بد میشه چه برسه به غذا