2777
2789
ننمیمونه که غلطی بکنم من😢 سر کاره یه سره و برمیگرده هم سریع میخوابه

منم همسرم به سوگ عموش نشست بخاطر کرونا بود،،،، یکی دو هفته ناراحت بود منم سعی میکردم ی جوری با حرفام جال .و هواشو عوض کنم اما پاپیچش نمیشدم چون ادما تو این مواقع نیاز دارن تنها باشن و تو دنیای خودشون کم کم اروم بشن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت هم‌خیلی بیخیال نشون‌نده فکر کنه برات مهم نیست یکم همدردی کن اولش بعد یک هفته کم‌ کمممممم شروع ک ...

ممرسی واقعا نکته مهمی گفتی

واسه همینه میترسم اقدامی کنم برا اینکه کمی خوشی بهش تزریق کنم😅😢همش میگم اگ بهش بربخوره چی...

فکر نکنم کار درستی باشه باید بزاری هر جور که راحته سوگواریشو کنه زمان خیلی مهمه آروم میشه نگران نباش ...

ااین عمه اش خیلی خانوم بود...حتی منکه فقط در حد سلام احوال پرسی باهاش ارتباط داشتم یادش میفتم اشکم در میاد...

بببخشید رابطه جنسی نداشتید تا چند ماه؟ بوسه..بغل..حرف عاشقانه یا لبخندی...اصلا نبود؟ میلی نداشت باب ...

اگه ادم گرمی باشه خوشحال هم میشه ولا من یکی از عزیزامو که جون هم بود از دست دادم شوهرم مثل گاو نذاشت چهار روز تو خودم باشم و به زور رابطه میخواست منم با خودم عهد کردم اگه عزیزی ازش بمیره روز اول نه روز دوم ازش رابطه میخوام هر چند سردم و علاقه ای ندارم به اینکار

نه بخدا چه قدر بوسش کردم نوازشش کردم واسش میوه اوردم زد زیر میوه ها تو همون هین گردنبندمم پوکید منم ...

عجبب.. چرا اینقدررر خشن😐😐😐

البته ببین 

تو این موارد باید خیلی کمرنگ و سایه وار کنار مرد باشی

نه ی طوری که مزاحم خلوتش باشی

میوه می بری بذاری و گیر ندی بخوره

غذا می پزی همین طور

فقط مهربون و آروم باشی تا خودش برای گرفتن نوازش و محبت بیاد سراغت نه اینکه پاپیچ بشی یا بخاد تو حس خودش باشه مزاحمش باشی

اما بازم رفتار همسرت رو توجیه نمی کنه

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
بهش یه کاریو بده انجام بده پیچیده باشه که حواسش به اون پرت شه یه قانونی هست واسه مردا به اسم‌ فوتبا ...

مشکل اینه سرکاره اصلا تایم تفریح و خالی زیادی نداره😔

میترسم این کار زیاد نذاره سوگواری کنه و داغون بشه

فقط دو سه ساعت تایم خالی داره اونم تا برگرده خونه شام بخوره و دستشو بشوره دیگه می ره بخوابه

نه هیچیش نمیشه ولا کسی برا پدر و مادرش افسرده نشده که برا عمه ش افسرده بشه البته مردا رو میگم

همسرم خیلی احساساتیه اخه...چجوری بگم..تا حالا غم و سختی ب این بزرگی نداشته ک بتونه از پسش بر بیاد

اگه ادم گرمی باشه خوشحال هم میشه ولا من یکی از عزیزامو که جون هم بود از دست دادم شوهرم مثل گاو نذاشت ...

مطمئن باش به احتمال زیاد استقبال می کنه

سیستم مردها با زنها متفاوته

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
ححالا حالش چطوره؟ رابطتون چطوره..

خوبه دوهفته بعد خوب شد و. اروم شد دیگه،،بالاخره نمیشه با تقدیر جنگید،پذیرفت

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️