2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب مثل اینکه پستای من رو نخوندی من‌مادر شوهرم که همسرم عاااشقشون بود فوت شدند و من کارهایی که ...

راهنماییای شما ک خوب بود و همشم خوندم

اما شرایط من و همسرم کمی متفاوته...

همه ادما هم شبیه هم نیستن اخه

منم خیلی محدودم واسه کنارش بودن

عروسی نکردیم

یعنی اونطوری راحتتر کنار میاد؟ میگم باهاش سرصحبت باز کنم گریه کنه شاید فهمید حرف زدن براش بهتره؟ و ...

نه حرف نزن بعدشم هنوز سومه تا چهلم‌همه حالشون بده بعده چهلم رو به راه میشن خود به خود اگه پنج روز بعد از چهلم‌ خوب نشد باید یکار دیگه کنی

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)
راهنماییای شما ک خوب بود و همشم خوندم اما شرایط من و همسرم کمی متفاوته... همه ادما هم شبیه هم نیست ...

ببین گلم

بیشتر مردها با خلوت کردن با خودشون آروم میشن

حالا نه اینکه تنهای تنهاشون بگذاریم

ولی وقتی درگیر مشکل یا غم عمده ای شدند  نباید پاپیچشون بشیم

فقط محبت سایه وار و همراعی.. بیشتر خواست در حدی که خواست بیشترش کنیم

راستی در مورد همسر من درست کردن دسرهای خوشمزه و خوشگل هم موثر بود تو بهبود روحیه اش

بازم در کمال تعجب

البته در حد متعادل

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
من مادر شوهرم مرد همسرم بعد از یه ماه کم کم بهتر شد بعد از سه ماه خوبه خوب شد الانم دوسال میگذره ولی ...

منم همیشه فکر میکنم اگر مادرش فوت بشه عکس العملش چیه ، آخه هیچ کس دل خوشی از مادرش نداره در واقع با رفتنش مطمعنم خیلیا خوشحالم میشن ، فکر اینکه با مردنشم زندگیمو درگیر میکنه حس بدی میده بهم😁

خواهر زاده ش یه هفته بعد عروسیمون فوت شد جوون بود مجردم بود ولی ببخشید تخم کسی هم نبود ک این مرده خداروشکر اصلا تو روحیه همسرم تاثیر نداشت البته مدلشون طوریه که اصلا غصه نمی‌خورن واسه هیچی 

منم همیشه فکر میکنم اگر مادرش فوت بشه عکس العملش چیه ، آخه هیچ کس دل خوشی از مادرش نداره در واقع با ...

چقد بده یه ادم کاری کنه که همه ازش متنفر بشن واقعا هدفشون چی میتونه باشه😑

اما مادرشوهر من فرشته بود خیلی زن خوبی بود همه دوسش داشتن و ازش راضی بودن

چقد بده یه ادم کاری کنه که همه ازش متنفر بشن واقعا هدفشون چی میتونه باشه😑 اما مادرشوهر من فرشته بو ...

خدا رحمتشون کنه ، ولی مادر شوهر من به جرات میتونم بگم تنها کسی که از مردنش ناراحت میشه همسر منه از بس بچه ننه س ،بقیه خوشحالم میشن از رفتن این بشر