2777
2789
عنوان

یعنی من به فردا میرسم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱ 😓

ای جان بمیرم😥😥😥عزیز دلم زندگی خیلی بی رحمه.همیشه دل ادم از اونایی که بیشتر عشق و اعتماد رو بهشون دادی میشکنه.چه میشه کرد فقط باید بذاری گذر زمان یکم ارومت کنه اما جای زحمش همیشه می‌مونه ومیشه درس عبرت

هرچیز که برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند💓💓💓
ای جان بمیرم😥😥😥عزیز دلم زندگی خیلی بی رحمه.همیشه دل ادم از اونایی که بیشتر عشق و اعتماد رو بهشون ...

خدا نکنه گلم😔

اصلن باورم نمیشه😔

دوست صمیمیم این کار و باهام کرد

از مردا انتظاری نمیره

ولی دخترا چرا😔

درکت میکنم سخته ولی تموم میشه

من سریع اون دوست پسر رو که مثل آفت بود رو دور انداختم ... همچنین اون رفیق رو

فکر میکردم دلم برای اون شخص تنگ میشه‌... اما با دور انداختنش خوشحال شدم😏

ناراحت نباش اینا هم تموم میشه 

اینا هم میگذره 

همه ی شبا صبح شدن و میشن 

به جای فکر کردن به این چیزا به این فکر کن زندگی چقدر میتونه خوب باشه چقدر میتونی از زندگی لذت ببری چقد خوشحال باشی

میدونم یه وقتایی آدم دلش بد میشکنه پر از ناراحتی میشه ولی باور کن اصلا نمی ارزه به اینکه حالتو خراب کنی 

اون پسر همون طور که به تو خیانت کرده به اونم خیانت میکنه حداقل منکه پسرم اینو درک میکنم وقتی پای تو نمونده چرا فکر میکنی پای اون می مونه 

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم