2777
2789
عنوان

یعنی من به فردا میرسم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 51 پست
ناراحت نباش اینا هم تموم میشه  اینا هم میگذره  همه ی شبا صبح شدن و میشن  به جای فک ...

چطور دلم و خوش کنم؟

خیانت کردن عشقم به دوستم چه فرقی به حال من داره؟😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه گلم😔 اصلن باورم نمیشه😔 دوست صمیمیم این کار و باهام کرد از مردا انتظاری نمیره ولی دختر ...

بخدا..... ما زنا از مردها بدتر یه هم نارو می زنیم اصلا هوای هم رو نداریم.اتفاقا الان تو اینستا یه پست میخوندم یکی نوشته بود مخ شوهر دوستمو زدم اونم وقتی دوستم بارداربوده.بچه اش که بدنیا اومده فهمیده و طلاق گرفته ما باهم ازدواج کردیم و بچه دارشدیم بعد زنه بهم زنگ زده گفته همونجوری که بچه منو بی پدر کردی انشالله بچه توام بی پدر بشه.بعد طرف باکمال پررویی هیچ پشیمونی در کلامش نبود میگفت راهنمایی کنین چطور برم دعابگیرم کع نفرینش بمن نخوره.خداروشکر کن قبل ازدواج و مادرشدن فهمیدی باکیا طرفی.هراتفاقی یک جنبه مثبتم داره

هرچیز که برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند💓💓💓
زندگیم چی😔 با درد میرسم 

اره امروز دردناکه

فردا هم دردناکه

پس فرداهم دردناکه

ولی یک سال دیگ هیچ دردی حس نمیکنی...همه چی عادی شده..طوری که فکر میکنی از اول همه چی همینطور بوده...

بیخیال..امشبو گریه کن...تا میتونی هق هق گریه کن کاغد پاره کن..وسایلو ب هم بریز داد بزن فریاد بزن

ولی فردا دیگ هیچ حسی نداره..

فردا دیگ از هرچی حس و بغضه رها شدی..

بعدشم همه چی رو بسپار به زمان.....هممممه چیو..

امروزو گریه کن ولی فردا برا خودت برنامه بریز...تبدیل ب ادمی ک هیچ وقت نبودی...

ی دختر قدرتمند...دختزی ک جز خودشو اهدافش هیشکی براش مهم نیست..

ی روز مطمئن باش در حالی که داری ماشینتو پارک میکنی تا بری تو خونه ای که همیشه رویاشو داشتی یکی از اون دو نفر رو میبینی که تنها داره از بغلت رد میشه...

اون لحظه امشبو حرفتی منو ب یاد بیار

امشب سخت ترین شب زندگیته...ولی فردا باید مفید ترین روز زندگیت باشه..پاشو..لوس نشو..خودتو جمع کن فردا بعد از بیدار شدن با خودت بلند بگو:گور باباشون...

بعدم زندگیتو بساز...این بهترین انتقامه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
اگه دوست داری میتونی درد و دل کنی... باور کن یه روز خوشحال میشی که از دستشون راحت شدی

انقدری زیاد شوکه شدم 

شبیه کابوسه 

انگار بختک رومه 

چرا نمیتونم از این کابوس لعنتی بیدار شم 😞😣

چقدر احمق بودم که  تک تک احساساتمو  به دوستم میگفتم و اون این همه مدت  باهام با ...

روی مستقل بودنت کار کن ، و از همه مهم تر فراموش نکن رازها و مهم های زندگیتو به هیچ کس نگی ،وقتی خودت رازتو پیش خودت حفظ نکنی ، انتظار هم نباید داشته باشی دیگران رازنگه دارِ خوبی باشن

متاسفانه دوست واقعی خیلی کمیاب شده خیلی

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
اره امروز دردناکه فردا هم دردناکه پس فرداهم دردناکه ولی یک سال دیگ هیچ دردی حس نمیکنی...همه چی عا ...

همه ی برنامه هام با اون بود

تا کجاهارو چیده بودیم

همه چی نابود شد

بدون اون بودن ؟

هیچ وقت نمیخاستم به این روز فکر کنم

😣

انقدری زیاد شوکه شدم  شبیه کابوسه  انگار بختک رومه  چرا نمیتونم از این کابوس لعنتی ...

این کابوس نیست

خود واقعیته

بسه...تو هنوز جوونی...۲۱ سالته..مگه چقدره سنت؟هنوز کلی راه در پیش داری...امشب بشین ی دل سیر گریه کن...خستگی در کن

ولی فردا ادامه بده این راه طولانیو تا برسی به هدفت..

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
روی مستقل بودنت کار کن ، و از همه مهم تر فراموش نکن رازها و مهم های زندگیتو به هیچ کس نگی ،وقتی خودت ...

دوستم راهنمایی هم میکرد😔

من احمق تر از همیشه

وابسته تر میشدم

چطور دلم و خوش کنم؟ خیانت کردن عشقم به دوستم چه فرقی به حال من داره؟😔😔

من نمیگم خیانت اون فرقی به حال تو داره نه منظورم اینه که با فکر کردن به اینکه عشقت پیش اونه خود خوری نکن اینجوری خودت داغون میشی

الان فکر میکنی دنیا به آخر رسیده ولی باور کن اینطوری نیست همه چی حل میشه 

هیچ غیر ممکنی وجود نداره چرا فکر میکنی با نبود یه نفر دنیا به آخر میرسه؟

میدونی مامان بزرگ من همیشه میگه اگه روح دو نفر برای هم باشه به هم میرسن حالا هر اتفاقی میخواد بیوفته بازم بهم میرسن 

اگه روح های شما برای هم باشه به هم میرسید حالا هر اتفاقی میخواد بیوفته 

مهم اینه که تو یاد بگیری محکم باشی تو هر شرایطی این خیلی مهمه به جای خود خوری و ناراحتی درس بگیر و یاد بگیر بیدی نباشی که به هر بادی بلرزی

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم
من نمیگم خیانت اون فرقی به حال تو داره نه منظورم اینه که با فکر کردن به اینکه عشقت پیش اونه خود خوری ...

روحم چی؟ 

انگار وجودمو تیکه تیکه کردن😞

تنها حسی که دارم اینکه که کاش نفس نکشم 

حتی نمیتونم گریه کنم

دوستم راهنمایی هم میکرد😔 من احمق تر از همیشه وابسته تر میشدم

تجربه ها خیلی تلخ هستن ولی درسای خوبی دارن

مطمئن باش چند سال دیگه این جور اتفاقی اصلا برات مهم نیست ، به خصوص اگه در راه موفقیت باشی 

پس قوی تر از قبل باش ، نذار شاد بشن از ضربه زدن به تو

از خدا بخواه دستت رو بگیره و خودت رو تغییر بده

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋