2777
2789
عنوان

مخفی کاری رفیقم😭😭

331 بازدید | 17 پست

امشب فهمیدم  دوست پسرم که رفیق مشترک منو رفیقم بوده به رفیق چندسالم پیشنهاد رابطه جن...ی داده ولی دوستم قبول نکرده ولی حتی نیومده به من بگه الان که کات کردیم سر یه مسئله ای بعد چند ماه فهمیدم به نظرتون چرا دوستم بهم نگفته💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون نمیخواسته محکوم بشه به دوست پسر دزدی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خب نبایدم بگه دعوا بندازه راه این وسط مهم اینه ک بهش جواب رد داده ولی اون دوس پسرو بنداز تو سطل اشغا ...

برام اصلا پسره مهم نیست ولی همش فکرم درگیره یعنی من برای رفیقم مهم نبودم که بهم بگه باهاش بهم بزنم

برام اصلا پسره مهم نیست ولی همش فکرم درگیره یعنی من برای رفیقم مهم نبودم که بهم بگه باهاش بهم بزنم

ادم وقتی یکیو دوس داره دیگران بگن یه جور دیگه برداشت میکنه شاید دوستتم همین فکرو کرده گفته بذا خودت بفهمی