2777
2789

دانشگاه علامه طباطبایی نوبت دوم و فاقد خوابگاه (مدیریت بیمه یا مدیریت امور بانکی)

دانشگاه مازندران و سمنان هم روزانه هم شبانه داری خوابگاه (مدیریت کسب و کار )

با توجه ب این شرایط ک عاشق زندگی ت استان تهران ولی این مشکل هم هستن خوابگاه نیس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دومی، انشالله کارشناسی ارشد تهران

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
تهران خب جای پیشرفت بیشتری داره اگه از نظر مالی و هزینه ها مشکلی نداری ولی دانشگاه مازندرانم خوبه مع ...

دقیقا منم خیلی تهران رو دوس دارم اما خب خوابگاه نداره 

اگه خودشون پانسیون معرفی کنن با هزینه مشکلی ندارم اما اگه معرفی نکنن بده

دومی، انشالله کارشناسی ارشد تهران

منم میگم حداقل دومی رو انتخاب کنم بعد تهران بخونم باز میگم ۴ سال طول میکشه😭😭موندم چی کار کنم دارم دیوونه میشم تا الان ی جمع بندی هم برا انتخاب رشته نکردم 

یا باید خونه بگیری یا خوابگاه خصوصی بری که دوتاش پول زیاد میخواد

واقعا هزینه خونه زیاده 

خوابگاه خصوصی چیه؟

اگه خود دانشگاه معرفی کنه جایی رو ک معتبر باشه و هزینه اش ازاد باشه مشکلی ندارم

منم میگم حداقل دومی رو انتخاب کنم بعد تهران بخونم باز میگم ۴ سال طول میکشه😭😭موندم چی کار کنم دارم ...

ببین دومی خوبه، اشکال نداره، به هرحال مدرک ارشد همیشه ملاکه، تو ارشد بیفتی تهران دیگه کارت هم اونجا پیدا میکنی، برای کارشناسی زیاد سخت نگیر 

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
ببین دومی خوبه، اشکال نداره، به هرحال مدرک ارشد همیشه ملاکه، تو ارشد بیفتی تهران دیگه کارت هم اونجا ...

یعنی برم مازندران ۴ سال اونجا باشم بعد برم تهران 

چون میخوام در کنار دانشگاه هم کار کنم هم چون ب بازیگری علاقه دارم کلاس تئاتر برم هم موسیقی کار کنم😅

یعنی برم مازندران ۴ سال اونجا باشم بعد برم تهران چون میخوام در کنار دانشگاه هم کار کنم هم چون ب بازی ...

خواهر گاماس گاماس، چه خبرههههه، واقعا میکشی؟ همون مازندران خوبه باور کن