2777
2789
عنوان

عمل لوزه دخترم توروخدا بیاین

406 بازدید | 65 پست

دخترم پس فردا عمل لوزه داره ، چند روز بعد عمل درد داره ،نگرانشم، فردا شبش هم جایی دعوتیم ، البته از نزدیکان دعوت کردم ، بریم به نظرتون ؟؟ خودم براش سوپ بزارم ببرم

راستی ۸/۵ سالشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فردا وقت ویزیت گرفتم برای پسرم برای لوزه اش. احتمالا عمل میخواد

پسر دوستم عمل کرد می گفت فقط روز اول خیلی سخت بوده. از فرداش خوب بوده. البته بستگی به بچه هم داره. پسر من خیلی لوس و حساسه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
مهمونی؟؟ بنظرم‌کنسل کن

چرا بچه خیلی اذیته؟مهمونی خونه ی پدرمه ،خانواده شوهرم می خوان برن، دوست دارن ماهم باشیم,البته ببینم وضعیتش چطوره اگر خوب نباشه نهایت نمی ریم

من فردا وقت ویزیت گرفتم برای پسرم برای لوزه اش. احتمالا عمل میخوادپسر دوستم عمل کرد می گفت فقط روز ا ...

انشالله راحت باشه 

تو خواب خروپف میکنه؟ علائمشو میشه بگی بچه من کلی علائم داره ولی خودم ادم ترسویی هستم

مهمونی رو کنسل کن بچه گلوش زخمه نمیتونه حرف بزنه  تا یه هفته باید استراحت کنه تا خوب خوب شه اگر مراقب نباشی امکان خونریزی هست نمیخام بترسونمت ولی خب یه روز بعد عمل نمیشه جایی رفت

خرج ڪن عشق ڪن، پولت بر میگرده اما عمرت نہ! :)
چرا بچه خیلی اذیته؟مهمونی خونه ی پدرمه ،خانواده شوهرم می خوان برن، دوست دارن ماهم باشیم,البته ببینم ...

خب بعد عمل بچه رسیدگی و استراحت میخواد نه جمع شلوغی و مجبورم میشه حرف بزنه .

آخی عزیزم نگران نباش اتفاقی نمیفته 

تا دو سه روز نمیتونه چیزی بخوره بعدش میتونی سوپ اینا بدی ولی خنک

روزای اول باید آبمیوه خنک با بستنی بدی بهش سه چهار روز اول ، سه روز بعدش میتونی سوپ درست کنی ولی باید میکسش کنی قشنگ له شه 

چون ته گلو بخیه میخوره نمیتونی چیزی قورت بدی واسه همین غذا نمیشه خورد ، من روز اول شربت و هم قورت نمیدادم اب دهنمو تف میکردم بیرون یکم خارش داشت 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

وای وای، آماده باش که قراره دل ضعفه بگیری ، تا هفته ی اول گیری، معلومه که نباید بری مهمانی، بچه تا دو هفته نمیتونه حرف بزنه، شاید حتی نتونه دراز بکشه، آب سرد باید بخوره، تا چند روز اول فقط و فقط بستنی، هر چقدر بیشتر بستنی بخوره بهتر، و اصلا فکر نکن که راحت می‌تونه بخوره، با اشک و درد قورت میده، از دکتر بپرس کی میتونی بهش سوپ میکس شده بدی، تازه همه ی غذاها باید سرد باشه، برنج که تا دوهفته ی اول اصلاااا، آماده باش که فردا قراره بعد عمل حسابی درد بکشه، هرچی بیشتر بخوابه بهتره، مسکن هم فقط شربت می‌تونه بخوره

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨