2777
2789
اگر اصفهانی برو پیش دکتر متقی

ممنون فعلا دارم پرس جو می کنم دکتر هاشمی هم می گن کارش خوبه ولی هر چی می گردم اینستا نداره می خواستم کاراش ببینم .حالادکتر متقی هم پرس وجو می کنم .ممنون از راهنمایتون😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون فعلا دارم پرس جو می کنم دکتر هاشمی هم می گن کارش خوبه ولی هر چی می گردم اینستا نداره می خواستم ...

من سال ۹۴ پیشش عمل کردم ذره ای مشکل نداشتم فوق العاده طبیعی در ضمن توی هزینه هم خیلی منصفه

سلام عزیز شما کارمند بیمارستانید؟؟

اگه خدا بخاد منم میخام برم بیمارستان کار کنم ولی با پارتی🙈

پارتیمم مدیریت داخلیه بیمارستانه.۲۰ روز پیش مشخصاتمو داد به دانشگاه مرکز استان وفعلا منتظرم تماس بگیرن.میشع راهنمایی کنید مراحلش چجوریه؟چ سوالی میپرسن.من کارشناس حسابداری ام.

لطفا برام دعا کنید 
سلام عزیز شما کارمند بیمارستانید؟؟ اگه خدا بخاد منم میخام برم بیمارستان کار کنم ولی با پارتی🙈 پار ...

سلام عزیز من دوتا مصاحبه داشتم یکی مربوط به کارم وازمایشگاه بود اون یکی هم گزینش بود که سوالات دینی می پرسن همین . ظاهرتم برا گزینش باید خیلی ساده و پوشیده باشه چون خیلی گیر الکی می دن یادم به من گیر داده بود چرا مقنعه که سرت حالت نقاب دار گرده کلا ساده برو بدون هیچ ارایشی .درمورد امام جمعه شهرتونم بدون واین که اون هفته تو نماز جمعه چه خطبه ای خونده و یه نگاه هم حتما به کتاب یه  مرجع تقلید بکن چون خیلی ازش  سوال می پرسن .درمورد ولایت فقیه هم سوال می کنند.

ببخشید دیر جواب دادم زیاد سر به نی نی سایت نمی زنن

سلام عزیز من دوتا مصاحبه داشتم یکی مربوط به کارم وازمایشگاه بود اون یکی هم گزینش بود که سوالات دینی ...

ممنون عزیزم از اینکه جواب دادید.بنظرت با پارتی هم بری از این سوالا دارن؟

لطفا برام دعا کنید 
ممنون عزیزم از اینکه جواب دادید.بنظرت با پارتی هم بری از این سوالا دارن؟

عزیز گزینش ربطی به پارتی نداره بعدم چیز خاصی نیست چند تا سوال دینی می پرسن  مسائل روز جامعه همین