2777
2789

عقدم  چون  اذیتم می‌کنن مادر نامزدم میگه نه عروسی ن خونه هیچی  همینطور بیا سرزندگی می‌دونم حرف شوهرم اما اونا براش حرف میزنن دیگ از زنگ پیام خسته شدم  دلم میخواد باهاشون حرف بزنم بگم این انصافا با زندگیم اینکارو می‌کنید مادرم چند بار دیگر زنگ زده فایده نداشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زنگ فایده نداره به مامانت بگو یه بار بابا و مادرشو دعوت کنه عصرونه بابا و مامانه خودت هم باشن ...

دعوت کردیم  چند روز پیش  بعد قرار برای جمعه بیاین اما انقد خنگ بودیم روز جمعه زنگ نزدیم ببینیم میان حتمن با نه غذا درست کنیم  خلاصه جمعه ده شب زنگیدن  به مادرم برادرم گفت دیره میوه نداریم ولشکن اینا جواب نزاشتم بدم دیگ اونام نیومدن فرداش باز گفتیم بیان 

زنگ نه. خودتو کوچیک نکن

بشین خونه پدرت تلفن هم جواب نده. خواستن پاشن بیان تکلیف رو مشخص میکنن. نخواستن هم میری مهریه میذاری اجرا. تموم. از الان باج بدی التماس کنی تا آخر عمر باید سواری بدی

خودت کوچیک میکنی بس نیست میخپای مادرت هم سکه یه پول کنی؟ مادر خدا بیامرز من زن بی سوادی بود اما خیلی غرور و عزت نفس داشت اگه میکشتیش همچین حرکتی نمیکرد که بره در خونه مادر داماذ شده شکایت میکرد ولی پست نمیکرد خودشو صد در صد هم طلاق منو میگرفت جایی مه ارزشت رو نمیدونن نرو لطفا غرور داشته باشه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا