2777
2789

اعصاب منو مامانمو خرد میکنه. ده ساله ما میخوایم مبل بگیریم هر بار یه بهونه میاره الانم بهونش کروناعه. اول که تو مودش باشه میگه باشه بعد میگه نه نمیریم. بابام خیلی عوضی شده انگار از حرص خوردن منو مامانم لذت میبره. اونوقت خودش دیروز با دوستاش رفته باغ کرونا نیست 

یکی نیست بهش بگه تو که تریاک میکشی کرونا نمیگیری پس چته. منه بدبخت با مامانم دوهفته بیمارستان بستری بودیم ولی اون هیچیش نشد. 

بهش میگم بابا تا دوهفته دیگه اوصاع خوب میشه تا کلاسام شروع نشده بریم مبل بخرین بخدا روحیمون داغونه یه تنوعی بشه. از اون موقعی که به دنیا اومدم همین مبلا رو داشتیم 😥😥😥

خیلی بی درکه داره پول جمع میکنه که بعدا بدش مامان بزرگم. مگه اون برامون چکار کرده. 

بخدا الان دارم با بغض مینویسم. 

دیشبم رفتم تو نت برای اتو و جاروبرقی و چایی ساز بعد به مامانم امروز صبح  میگم خودتم نگاه کن مدل ها رو تا از دیجی کالا سفارش بدیم میگه فعلا ولش کن. هردوشون دارن دیوونم میکنن. انگار تو زندانم 😔😔😔کاش ازدواج کنم از دستشون راحت شم خودشون هرکاری میخوان بکنن. هی با خودم میگم چرا دخالت میکنی اونا که به حرفت گوش نمیدن باز دلم به رحم میاد همون اش وهمون کاسه😥😥

ببخشید طولانی شد من خواهر ندارم شماها برام خواهری کنین بگین چکار کنم دیگه خودمو کوچیک نکنم جلوشون. دیگه دوست ندارم نظر بدم تو خونه چون به حرفم گوش نمیدن 😔😔😔😔😔

با ازدواج راحت نمیشی خودتو بد بخت میکنی این یک 

دو اینکه مبل چه ربطی به کرونا داره دلش نمیخواد حتما 

سعی نکن با تصمیمات اشتباه از چاله بیفتی تو چاه

🙃من دخترم 🙂مَن از نَســــل لِـــــیلی اممَن از جِنـــس شــــیرینَم    غرورم زندگیه منه  تونخ ما نباش جر میخوری  ʕ´•ᴥ•`ʔ  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ازدواج راحت نمیشی خودتو لد لخت میکنی این یک  دو اینکه مبل چه ربطی به کرونا داره دلش نمیخواد ...

😔😔😔مردم تو کرونا هزارتا کار کردن اونوقت ما تو این دوسال کارمون شده نگاه به درو دیوار خونه خسته شدم بخدا 😥😥😥

عزیزم خواهرانه بهت می گم سعی نکن اینقدر عوضشون کنی منم یه مدت مثل تو فکر می کردم ولی الان بهت میگم فقط از وجودشون لذت ببر وهمین که کنارت هستند خدا روشکر کن...اینکه دوست داری تنوع بشه و وسایل رو نو کنی هم می تونید خودتو مامانت پس انداز کنید لازم نیست بخاطر خرید همه چی هی با پدرت بحث کنی ،بعد هم خودت می تونی بری سرکار با حقوقت کم کم بخری

عزیزم خواهرانه بهت می گم سعی نکن اینقدر عوضشون کنی منم یه مدت مثل تو فکر می کردم ولی الان بهت میگم ف ...

کاش به همین سادگی بود ولی ممنون از خواهری کردنت. ببخشید رفتم دعواشون شد 😔😔😔دیگه نمیخریم فعلا. 

من واقعا نمیدونم چی بگم. بابام اصلا نمیشه باهاش بحث کنی سریع بل میگیره 😥😥😥😥😥