2777
2789
عنوان

خانوادم کرونا دارن

76 بازدید | 14 پست

بچه ها سلام من اعضای خانوادم کرونا گرفتن حدودا یک هفتس ولی من هیچ علائمی نداشتم تا امروز...امروز اسهال و دل درد دارم از طرفی پریودم چهار روزه عقب افتاده شاید از استرس این اسهال از کروناس یا از پریود به نظرتون؟تجربه ای داشتین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمنوش نعنا بخور آویشن پونه

دسترسی ندارم جدا از خانوادم تو یه اتاقم حتی جرات نمیکنم ازشون یه لیوان آب بخوام اونا خیلی علائم تنفسی دارن امروز با نامزدم رفتم تست خون دادم که ببینم من عفونتی دارم یا نه تا ظهر جوابش میاد ولی خیلی نگرانم

عزیزم داروی امام کاظم و بخور جوش شیرین عالیه

برای اسهال هم سویق برنج خیلی جواب میده

مرتب اسفند کنید

آب نمک قرقره واستنشاق کنید نمی‌گیری البته نمک دریا

همتون هم شربت عسل و آبلیمو و نمک بخورید آب سیب عالیه

همیشه ۱۸ساله هستم  
دسترسی ندارم جدا از خانوادم تو یه اتاقم حتی جرات نمیکنم ازشون یه لیوان آب بخوام اونا خیلی علائم تنفس ...

نگران نباش احتمالا کرونای گوارشی گرفتی 

ماه های قبل

قبل از پریودت مشکل گوارشی داشتی؟؟

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را
خیلی سخته من که واقعا نمیدونم چیکار کنم تنهایی دیوونم کرده از یه طرفم فوق العاده میترسم از کرونا

انشالا که نگرفته باشی خیلیا هستن خانوادشون گرفتن خودشون نگرفتن

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
خدا از زبونت بشنوه ...من حس میکنم دو ماه پیش خیلی خفیف گرفتم شاید آنتی بادی داشته باشم

نه عزیزم خفیفشم خودش یه چیزیه واس خودش من خیر سرم خفیف گرفتم ۱۰ روزه بیحالم بویاییم کلا ندارم

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁