2777
2789
عنوان

چطوری سریع دوش میگیرین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 10726 بازدید | 110 پست

من حموم سریعم نیم ساعت میشه

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نباشی دلاور قرار باشه هشتاد میلیون ایرانی روزی چهل دقیقه دو ش بگیرن.....ذخایر ابیه کشورای دیگه ...

نگفتم همیشه که گفتم اگه 

معمولا یروز در میون میرم

اگه خ گرم باشه یا بیرون برم هرروز شاید

باز کردن آب

خیس شدن بدن

بستن آب 

شامپو دو قطره به کله

ماساژ کله

ریختن ژل شستشوی صورت روی برس 

روشن کردن برس و شستن صورت

باز کردن آب

شستن سر و صورت و برس 

بستن آب

ریختن شاور ژل بر روی اسفنج 

باز کردن آب

شستن بدن و غسل

بستن آب

پوشیدن حوله 

گاهی هم رنده پا میزنم 

جمعا حدود پنج الی هفت دقیقه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

باز کردن آب خیس شدن بدن بستن آب  شامپو دو قطره به کله ماساژ کله ریختن ژل شستشوی صورت روی ب ...

حالا من بودم اینا ی ساعت میشد

چطوری ۷ دقیقه😦

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
اسی من موهام 120 سانته، باید هر دفعه زی. دوش شونه کنم، طول میکشه، 40 دیقه تو حمومم تازه حمومم نمیشور ...

هیشکی مارو درک نمیکنه 🥺

یه بار اربعین یه ربع تو حموم آستان قدس موندم دیوونه کردن منو ؛ خانوم تو مدیونی ، خانوم تو فلانی ، بهمانی 

نمیدونستن یه ماه تمرین کردم سریع خودمو بشورم تازه اینقد هول هولی شستم داشتم کلافه میشدم اه ..

وقتی هر روز دوش میگیرم دیگه شستن زمان کمی میبره موهام هم اندازه موکت هست

👍🏻👏🏻👏🏻

۴۰ دقیقه برا شستن؟؟؟؟

من بخوام با لطافت هم لیف بکشم و شامپو بزنم و شیو کنم ۱۵ دقیقه😕

نیم ساعتم میشینم رو صندلی حمام زیر اب گرم 🤣🤣

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒