2777
2789
عنوان

چطوری سریع دوش میگیرین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 10719 بازدید | 110 پست

[QUOTE=205722849]من چندساله کیسه نکشیدم. به مامانم گفتم گفت چرکولک یه روز میام میبرمت حمام پوستتو میکنم به یاد قدیما ...[/QUOTE

😂😂😂منکه مامانم بخواد کیسه بکشه فقط باید جیغ بزنم بس محکم میکشه فقط میگی لباس میخواد بشور کوچیک بودم میرفتم حموم باهاش گریه کنون میومدم بیرون حموم شده بود برام ترسناک 😂😂😂

لطف دارید

اپرا جون عکس گذاشتی😭😭😭😭

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوی کره ازکجا؟آره بشور بریز ماشین  مایع بریز ۳۰ دقیقه

آره شستم یکمیشو، یکمیش مونده اونارم فر ا ميندازم بشوره کلا هرچی تو اتاق خواب دارم بوی کره میده، میدونی پنجره اتاق خواب جلو تراس بود از اونجا ک گرما میزنه یه سطل روغن حیوانی داشتم، احتمالا اونو گرما زده بوش پیچیده تو اتاق 🤢بوی روغن سوخته میده 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
خب دو بار مو میشورم هر بار سه چهار مین لیفم بیس دقیقه یه دقیقه لیف میشورم  شیو دو دقیقه&nbs ...

وس

واس داری، من حمومو هفته ای 1 بار میشورم وقتی حموم میرم میام نمیشورم اصلا، موهامو 1 بار شامپو میزنم، میشورم شونه میکنم، دوباره یکم نرم کننده میزنم شونه میکنم، دوباره یکم شامپو باز میشورم تا کف ها بره، شیو هم نمیکنم ماهی1 بار اپلاسیون میکنم، بعدشم لیف آروم میکشم 2 دیقه، تموم من موهام زیاد طول میکشه وگرنه بدنم 2 دیقه 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃