بچه ها من همدان زندگی میکنم و متاهلم بعد نیاز به یه شغل دارم چون واقعا شرایط بدی دارم شوهرمم نمیتونه از پس هزینه ها بربیاد به مقدار طلا دارم زده به سرم بفروشم یه مغازه اجاره کنم اینجا با 50میلیون ماهی 4تومن میشه پایین شهر آرایشگاه اجاره کرد بعد یه آرایشگاه کوچیک بزنم وسیله اینا هم بخرم میز و اینه و اینجور چیزا کار کنم شوهرم میگه نمیگیره ولی خودمم موندم دوره ناخن و مژه رفتم نگرفت گذاشتم کنار اینو نمیدونم میگیره یا نه الان خواهر شوهرم چند سال پیش جدا شد با به بچه الان از دوره ازدواجش بهتر زندگی میکنه آرایشگاه زد البته همدان نیست سمت روستاهای کرمانشاه البته جزو شهر شده الان خلاصه کار رو بارش با اون آرایشگاه کوچیک گرفت الان ماشالا کلی طلا خریده نزدیک دو سه میلیارد طلا داره میخواد خونه بخره زرنگ هم هست از کمیته وام میگیره و صندلی اجاره میده تو ارایشگاهش برای ناخن و تاتو و مژه و اینا خلاصه کلی پول درمیاره و کار و بارش گرفته نمیدونم برای من میگیره یا نه چیکار کنم بنظرتون این کار رو کنم منم یا برم یه دوره جهاد دانشگاهی اپراتور لیزر و اینا ببینم کار کنم ؟
خیلی دیدم چون آرایشگاه باید سابقه و مشتری داشته باشی تو میگی من مشتری ناخن و مژه ام ندارم به خدا بعد یه سال از جیب دادن کرایه باید تعطیل کنی چون تجربه ام نداری کارتم احتمالا خیلی خوب نیست همین جذب مشتریت و کم میکنه .