2777
2789
عنوان

چطوری سریع دوش میگیرین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 10724 بازدید | 110 پست

خب دو بار مو میشورم

هر بار سه چهار مین

لیفم بیس دقیقه

یه دقیقه لیف میشورم 

شیو دو دقیقه 

آخه من بعدش بند و بساط شیوو حسابی میشورم یه سه چهار دقیقه 

حمومو تاید میزنم

شیرآلاتو دستگیره درو میشورم 

شامپو و .. میشورم

مگه شماها حمومو نمیشورین ؟

کف باید کمه کم پنج مین رو زمین بمونه تا میکروبا رو بکشه 

خب دو بار مو میشورم هر بار سه چهار مین لیفم بیس دقیقه یه دقیقه لیف میشورم  شیو دو دقیقه&nbs ...

حمام فقط خودم و همسرم استفاده میکنیم

ده روزی یه بار هم شسته میشه

حموم عمومی نیست که گندزدایی کنیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دو بار مو میشورم هر بار سه چهار مین لیفم بیس دقیقه یه دقیقه لیف میشورم  شیو دو دقیقه&nbs ...

چرا باید حمومو بعد هر بار دوش گرفتن شست؟ 

حس نمیکنی ۲۰ دقیقه برای لیف کشیدن زیاده؟ پوستتو پیر میکنی

۴۰ دقیقه برا شستن؟؟؟؟ من بخوام با لطافت هم لیف بکشم و شامپو بزنم و شیو کنم ۱۵ دقیقه😕 نیم ساعتم ...

من یه زمان جزو تفریحاتم بود میشستم زیر دوش چرت میزدم خیلی ذهنم آروم میشد

دیگه ازدواج کردم نمیرسم به درس و کارام آپشن استراحت زیر دوش حذف شد 

البته خب اینکه مقید شدم اسفراف نکنم بی تاثیر نیست

چرا باید حمومو بعد هر بار دوش گرفتن شست؟  حس نمیکنی ۲۰ دقیقه برای لیف کشیدن زیاده؟ پوستتو پیر ...

اگه خودم تنها استفاده میکردم نمیشستم هربار ولی خب دیگران که استفاده میکنن مزاجم نمیکشه

استارتر وسواس داری

تازه من که خودم بهم میگن وسواسی موندم چطور 20 دقیقه لیف میکشی

بابا نهایت لیف کشیدن  5 دقیقه ست دیگه قابلمه که نمی خوای بسابی

فقط میخوای همه بدنتو کف بمالی همین

شستن هربار کف حموم و بقیه جاها لزومی نداره اونم برای کسیکه زود به زود میره حمام

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اگه خودم تنها استفاده میکردم نمیشستم هربار ولی خب دیگران که استفاده میکنن مزاجم نمیکشه

اینطوری هم خودت اذیت میشی هم کلی منابع آبی هدر می‌ره 

بدن انسان در حالت عادی تمییزه مگه اینکه با مواد شیمیایی و‌گل و لای سر و کار داشته باشه که نیاز باشه بعد هر دفعه همه جا رو استریل کنه و بشوره 

میشه بپرسم چرا زدین ؟  آخه منم خیلی دوست دارم بزنم موهام جون بگیره از یه طرفم تنوعو خیلی دوست ...

یه مدت میخوام کوتاه نگه دارم که راحت هست و مراقبت کمتری نیاز داره

با حجاب نمیتونم مراقب موهام باشم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یه مدت میخوام کوتاه نگه دارم که راحت هست و مراقبت کمتری نیاز داره با حجاب نمیتونم مراقب موهام باشم

شوهرتون و اطرافیان بدشون نیومد ؟ 

نظر اطرافیان آزار دهندس

ولی من خودم اتفاقا تایید میکنم اینجور مواقع طرفو ولی متاسفانه بقیه اینطور نیستن

من حمومم یک ساعت و نیم هسته 😂😂😂😂😂😂😐

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺