2777
2789
عنوان

چ کنم بچم بحرفه

219 بازدید | 46 پست

سلام بچم یک سالشه کلمات نامفهوم و دد و الو و ااااا و رو میگه کلن علاقه ب حرف زدن نداره ولی کارای دیگش همه اوکیع نمیدونم چ کنم ازصب خودم کشتم بگ ماما دهنم کف کرد اخرم نگف بچهای شما ییالگی چ میگفتن و باید چ کنم ک تشویق شع ب حرف زدن خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه زوده برا حرف زدن. بعدم برا حرف افتادن بچه هی بهش نگین اینو بگو اونو بگو ، در عوض خودتون زیاد باهاش صحبت کنید براش شعر بخونید قصه بخونین و صحبتهای روزمره هم زیاد باهاش انجام بدین

میترسم ب حرف نیاد بچها دیگ ک تعریف میکنن خیلی چیزا میگن نمیدونم چرا نمیگ

مقایسه نکن هیچوقت هیچوقت هیچوقت

مگه چند ماهشه بچه بابا تا سه اگه نتونست تازه باید به فکر باشی که چه کنی راحت باش راحتش بذار😊

اول اینکه زوده برا حرف زدن. بعدم برا حرف افتادن بچه هی بهش نگین اینو بگو اونو بگو ، در عوض خودتون زی ...

ازاین بعد خیلی حرف میزنم اخه خیلییی میگ دد دیوانه شدم خوشحالع زمین میخوره همه اینارو میگ دد 😐

مقایسه نکن هیچوقت هیچوقت هیچوقت مگه چند ماهشه بچه بابا تا سه اگه نتونست تازه باید به فکر باشی که چه ...

درس میگی عزیزم واقعن الان باحرفاتون اروم شدم داشتم میمردم از استرس راستی روزی دوساعت تی وی ببینه بده ؟