2777
2789
عنوان

نوزاد پنجاه روزم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2719 بازدید | 111 پست

سلام خانمی شما باهاش بازی کن دستاشو ماساژ بده .اسباب بازی صدا دار براش بیار یه جوری توجهشو جلب کن ببین چی میشه

عجله هم نداشته باش دیر نمیشه

مثلا پستونک بدی دستش سعی میکنه نگاه کنه یا بازی بازی بده منظورم تکون بده؟

برای هر چیزی یه وقت معین وجود داره...عجله نداشته باش😉
خواهش عزیزم❤. بله من مامان 3تا فرشته هستم 2دختر یک پسر. این استرس ها طبیعیه. ما هم این دوران رو داشت ...

ای جونم خداروشکر ک فرشته هاتون سالمن میشه واسه منم دعا کنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله،فقط بهت یه چیز بگم سعی ریلکس باشی اگه قرار باشه سر هرچیزی اینطوری به هم بریزی دیگه توان واست ...

آره بخدا دارم خورد میشم ، نفس کشیدنم سخت شده از شدتاسترس😑

مرتب پیش متخصص چکاپ میبرمش اب مروارید تو نوزادا چ جوریه؟؟

یعنی واقعا متوجه نشدی داره سربه سرت میذاره؟

شما واقعا دنبال غصه میگردیااااا

مثل من که دخترم نوزاد بود همینجور نگران به دکترش میگفتم اینجوری اونجوریه دکترش گفت دختر شما حتما تو خونه میمونه شما که مادرشی انقدر ایراد میذاری روش😂

ی چیز هم بگم هیییییچ وقت بچت رو با بچه های هم سن و سالش مقایسه نکن هر بچه ای عادت های خودشو داره&nbs ...

پوووف نمیشه ک ، اخه منم مقایسه نکنم بقیه هی میگن عه فلان کارو نمیکنه هنوز؟؟؟

دقیقا دختر منم امروز همش خواب بود داشتم سکته میکزدم

چون بچه ی اوله اینطوری منم اوایل اینطوری بودم خوب میشی توام عزیزم 

ولی امان از حرفای بقیه ک همینجور رو مخه سعی کن مثل من باشی هرکس هرچی گفت بگو بچه من خاصه با کسی مقایسه نمیشه   

سلام خانمی شما باهاش بازی کن دستاشو ماساژ بده .اسباب بازی صدا دار براش بیار یه جوری توجهشو جلب کن بب ...

نه اصلا اونجوری نیست ب جقجقه توجه میکنه ب حرف زدن و شعر و .. هم همینطور ولی هنوز نه اوایی واسه برقرلری ارتباط از خودش درمیاره نه لبخند میزنه فقط زل میزنه

قبل چهار ماه هیچ انتظاری ازش نداشته باش بعد چهار ماه یه کارایی می کنن بیا وببین ادم شاخ در می یاره&n ...

دعا کن لطفا برامون خیلی دیگ خستم طاقت مشکل جدید ندارم بعد اون همه سختی

نگران نباش انقدر این افکار از کم خونی بعد زایمان شما هستش.من دخترم ۵ ماهگی دندون دراورد انقدر غصه خوردم گفتم مگه داریم این اخه چرا اینجور شد؟☹

اخه داروی تشنج میخورد روش حساس بودم رو همه چیش 

الان ماشالله خیلی هم زرنگ و باهوشه کلی هم شعر میخونه

یکم به دخترت فرصت بده به خداتوکل کن