دختر من پنجاه روزشه ، لبخند اجتماعی نداره چشماش موقع خواب زیر پلک میچرخه خیره میش به یه نقطه و پلک نمیزنه ارتباط چشمی هم خ کم برقرار میکنه نوار مغز داده سالم بود کسی اینجا هست بچش تو نوزادی با این علائم سی پی باشه یا بعد ها اتیسم تشخیص داده بشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام گلم تاپیکاتونو خوندم و متوجه شدم بلافاصله بعد از سقط باردار شدین اگر به اینجا سرزدی بهم بگو درست متوجه شدم ؟ بارداریتون راحت بود؟منم یه سقط دارم و الان انگار پریودم میخوام سریع اقدام کنم ولی نمیدونم بارداریم خوب پیش بره یا نه،ممنونم گلم انشالله که خدا کوچولوتو حفظ کنه ببوس دخمل نازتو 😍😍😍
خوب هستید؟ تاپیک شمارو درمورد بارداری پوچ خوندم.میخواستم سوالات بیشتری بپرسم ازتون اگر ممکنه از تجربیاتتون در اختیار من بذارید.حال کوچولوتون خوبه الحمدالله؟